Δέσποινα Βανδή: Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό - Ποια η κατάστασή της

Τα αποτελέσματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό - Ποια η κατάστασή της

Στο Just the 2 of us βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού οπότε ήταν αναγκαίο όλοι να κάνουν τεστ! Μια από αυτούς ήταν και Δέσποινα Βανδή η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιοποίησε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή, η κριτής του show τραγουδιού πήγε σήμερα μαζί με τον σκηνοθέτη του J2US και κουμπάρο της, Κώστα Καπετανίδη να κάνουν προληπτικά το τεστ του κορονοϊού. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας ανακοίνωσε μέσα από τα Instagram Stories της πως βγήκε… Covid free, δηλαδή αρνητική στον κορονοϊό.

Δέσποινα Βανδή τεστ για κορωνοϊό

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για τον κορωνοϊό - Ποια τα μέτρα της;

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για τον κορωνοϊό και τον "πανικό" που επικρατεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ποια τα μέτρα της και γιατί το ποστ της πήρε τόσα σχόλια;

Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, μπορεί να έχει τρομάξει όπως όλοι από όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα όσον αφορά την υγεία μας, ωστόσο προσπαθεί να δώσει μια πιο ανάλαφρη δόση σε όλο αυτό που συμβαίνει.

Έτσι, η ίδια θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να "τρολάρει" τους διαδικτυακούς φίλους της με μια αστεία φωτογραφία, μιλώντας για τα μέτρα προφύλαξης.

Δέσποινα Βανδή κορωνοϊό