Χαρές στην οικογένεια της Πάολα

Ανακοινώθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Πάολα

Χαρές έχει η Πάολα στην οικογένεια της, όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα. Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει «τσακίσει» τους καλλιτέχνες, ωστόσο, η ίδια έχει καταφέρει να φέρει επιτυχίες.

Πριν λίγες ημέρες, από την μια, βγήκε στο διαδίκτυο το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αμετανόητη», το οποίο έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και σημειώνει επιτυχία.

Ωστόσο, από την άλλη, πρόσφατα ένα άλλο ευχάριστο γεγονός έγινε γνωστό και έφερε χαμόγελα στην οικογένεια της όταν το έμαθαν. Η Πάολα για ακόμη μια φορά κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση σε αγαπημένα τραγούδια ραδιοφωνικού σταθμού στην Κύπρο. Δείτε ωστόσο εδώ την Πάολα χωρίς μίνι, σε μία τελείως ανατρεπτική εμφάνιση.

View this post on Instagram

Top5 Ola97 26/10/20 #top5 #topfive #radiotop #greekmusic #akoumeola #ola97 #monday #radiostation #cyprusbroadcast #orfeas

A post shared by Ola97 Radio (@ola97radio) on

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Πάολα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για έναν φίλο της που έφυγε από τη ζωή, και κατάφερε να κάνει μέσα σε λίγα λεπτά, όλο το διαδίκτυο να «λυγίσει» με τα λόγια της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει τα social media προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον καλό της φίλο, Ζήση Κασιάρα, ο οποίος πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Τον πασίγνωστο βιολιστή αποχαιρέτησε βέβαια μέσα από το Instagram της και η Μελίνα Ασλανίδου - δείτε εδώ την ανάρτησή της - ενώ από τη μεριά της η Πάολα βρέθηκε στην κηδεία του.

Με αυτή την ανάρτηση της Πάολα «λύγισε» το διαδίκτυο

«Καλό ταξίδι Ζήση μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια...», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο η Πάολα με το μίνι σορτσάκι της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από μία εμφάνισή της στην πίστα, με ένα μίνι σορτσάκι, το οποίο εννοείται πως προκάλεσε σωστή αναστάτωση σε όλο το διαδίκτυο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της και βίντεο από τη δουλειά της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν η Πάολα, βρίσκεται επί σκηνής με ένα ρούχο που μοιράζει εγκεφαλικά σε όλους. Συγκεκριμένα φοράει ένα κροπ τοπ και ένα ασορτί σορτσάκι που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της.

Αυτό είναι είναι το μίνι σορτσάκι της Πάολα που προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο