Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απάντηση για το μπότοξ και η εξομολόγηση για την Μαρία Καλάβρια - "Δεν είναι εύκολο να..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απάντηση για το μπότοξ και η εξομολόγηση για την Μαρία Καλάβρια -

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο Style me up, και τα σχόλια που άκουσε για την φωτογράφιση της εκπομπής περί μποτοξ τον ενόχλησαν πολύ. Θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση και να ξεκαθαρίσει για τις σχέσεις του με την Μαρία Καλάβρια.

Πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως ο Δημήτρης κάτι έχει πειράξει στο πρόσωπο του αφού είδαν την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής Style me up.

Ο ίδιος για να κλείσει αυτά τα στόματα δήλωσε:

"Μου είπανε πολλοί για τη φωτογράφιση που έκανα για το Open. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μαύρισα τόσο πολύ. Άνοιξε και το μαλλί μου. Πώς με βλέπεις; Δεν έχω πειράξει κάτι, κουνιούνται όλα"

Στην συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του και την Μαρία Καλάβρια δήλωσε:

"Είχα φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο. Ήμουν κοντά στο να κάνω και πρόταση ε, και όπως πήγα, ήρθα. Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε δυόμιση χρόνια", ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την προσωπική του ζωή.

"Δεν είναι εύκολο να χαρακτηρίσω την τωρινή μας σχέση. Υπάρχουν συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Θέλει ειδικό χειρισμό"

Έξαλλη η Μαρία Καλάβρια: "Είπαν ότι χρησιμοποίησα τον Δημήτρη για να..."

Στην κάμερα του Pop Up και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο Κατερίνα Πιπέρη μίλησε η Μαρία Καλάβρια και αποκάλυψε για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δείχνοντας φανερή ενοχλημένη με αυτά που ακούγονται.

Ειδικότερα, η Μαρία ανέφερε πως αυτή αποφάσισε να βάλει τέλος στην σχέση τους και πως πολλοί την κατηγορούν ότι εκμεταλλεύτηκε τον Δημήτρη για να αναδείξει την δουλεία της.

Η Μαρία Καλάβρια είπε χαρακτηριστικά: «ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχουμε πολλές καλές σχέσεις και ήταν ευχάριστο όλο το κομμάτι της σχέσης μας. Δεν μπορώ να πω ότι μου έχει αφήσει κάτι άσχημο. Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου, γιατί ήμουν παντρεμένη πολλά χρόνια και μετά μπήκα κατευθείαν σε μια σχέση που ήμουν για τρία χρόνια. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί, όταν έχεις μάθει να έχεις έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο από το θέμα της συνήθειας είναι δύσκολο. Σιγά σιγά, όμως, συνειδητοποίησα κάποια πράγματα γιατί ήταν και δική μου απόφαση να κλείσω τη σχέση αυτή και είπα ότι έπρεπε να το κάνω χωρίς να βάζω ούτε όρους ούτε όρια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Αναφορικά με την δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου πως δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ φίλοι, εξήγησε: «καλά τώρα, δεν είμαστε Σουηδία! Πως θα γίνουμε κολλητοί φίλοι όταν υπήρχε συναισθηματική σχέση και ούτε από μένα ούτε από τον Δημήτρη είχε κλείσει; Οπότε είναι φυσιολογικό να μην μπορούμε να είμαστε φίλοι».

Κατέληξε, λέγοντας: «Τα παιδιά μου δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τον λόγο που χώρισα με τον Δημήτρη. Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει γιατί δεν το έχουμε συζητήσει με τον Δημήτρη αλλά σεβάστηκαν την απόφαση που πήρα. Ενοχλήθηκα λίγο γιατί είπαν κάποια πράγματα ότι εγώ χρησιμοποίησα τον Δημήτρη για να αναδείξω τη δουλειά μου. Πράγμα το οποίο με εξόργισε πάρα πολύ! Σίγουρα δεν είμαι τρελή για να πάρω μια απόφαση και να πως, «γεια σας και χώρισα». Έχουν προκύψει θέματα που δεν συμφωνούσαμε και προκειμένου να έρθουμε σε μια σύγκρουση μεγαλύτερη, αποφάσισα να το σταματήσω πριν έρθουμε σε αυτήν».