Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι σκηνές bullying που έζησε ως δασκάλα - "Έχω βιώσει..."

Η ιστορία από τα παλιά!

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι σκηνές bullying που έζησε ως δασκάλα -
News 29.10.2020 17:58
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Ιωάννα Μαλέσκου στην σημερινή εκπομπή Love it θέλησε να μοιραστεί τις δικές της εμπειρίας ως δασκάλα όσον αφορά το θέμα bullying στα σχολεία.

Το θέμα που θίχτηκε στο πλατό της εκπομπής άγγιξε την Ιωάννα και όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες εάν έχει βιώσει η ίδια κάποια επιθετική συμπεριφορά ή εάν ήταν μάρτυρας bullying στα σχολεία που δίδασκε απάντησε:

«Σαν παιδί, στα δικά μου παιδικά σχολικά χρόνια, τώρα που τα βλέπω πιο ώριμα, εντοπίζω τέτοιες συμπεριφορές άλλων παιδιών. Σε μένα όχι ποτέ. Εγώ όμως ήμουν ένας χαρακτήρας πολύ δυναμικός, σε σημείο να μη σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και αυτό κάποιες φορές σε βάζει σε μια απόσταση με πιθανές τέτοιες περιπτώσεις.

Όμως, και αυτοί οι χαρακτήρες οι πιο εσωστρεφείς, τα πιο μαζεμένα παιδάκια πολλές φορές δεν μπορούν να το μοιραστούν με την εκπαιδευτικό».

«Σαν εκπαιδευτικός, ήμουν εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη όπως και ο περισσότερος κόσμος των δασκάλων σε αυτά τα φαινόμενα. Ακόμα και στη λεκτική αντιπαράθεση που σας μαλώνω πολλές φορές και σας λέω “μιλήστε όμορφα”, το κάνω ασυναίσθητα, γιατί θέλω και πιστεύω ότι όλα μπορούν να λυθούν με τον διάλογο.

Έχω βιώσει περιστατικά επιθετικής συμπεριφοράς που έπρεπε να τα μοιραστώ με γονείς και το πρώτο πράγμα – και το σέβομαι- ήταν “όχι κάνετε λάθος”. Πρέπει να είσαι βέβαιος γι’ αυτό το οποίο λες, και κυρίως να λάβεις υπόψιν σου την εύθραυστη ψυχολογία του κάθε γονιού, όταν ακούει ότι δεν πάει και τόσο καλά με το παιδάκι του». Παρεμπιπτόντως, δείτε το νέο σπίτι της Μαλέσκου. Θα πάθετε πλάκα!

Μάθαμε την ηλικία της Ιωάννας Μαλέσκου - Δεν θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι

Η Μενεγάκη της Κρήτης που ακούει στο όνομα Ιωάννα Μαλέσκου έχει καταφέρει να συζητηθεί περισσότερο από ποτέ με την καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει, δηλαδή το Love It. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι η ηλικία της, την οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής.

Το τραγούδι που επιλέχθηκε να συνοδεύσει κάποια δευτερόλεπτα την εκπομπή ήταν το "Samurai" του Michale Cretu, το οποίο κυκλοφόρησε το 1985. Με αφορμή λοιπόν αυτό, η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε και έτσι σχολίασε: "Εγώ γεννήθηκα το '89, υπήρχε το κομμάτι αυτό; Δηλαδή οι γονείς μου το ξέρουν, θα το αναγνωρίσουν; Μιχάλη μου που τα βρίσκεις αυτά τα κομμάτια;"

Με λίγα λόγια, η Ιωάννα αποκαλύπτει πως είναι 31!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Μαλέσκου: Μοιάζει τρελά με τον αδερφό της! Τα μάτια του από άλλο πλανήτη - Δείτε τον

"Λύγισε" η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It - «Δεν θα κλάψω...»

Share