Ηλίας Μαμαλάκης: Σε σπάνια συνέντευξη του αποκάλυψε την περιπέτεια με την υγεία του!

Το δύσκολο χειρουργέιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλίας Μαμαλάκης: Σε σπάνια συνέντευξη του αποκάλυψε την περιπέτεια με την υγεία του!

Ο Ηλίας Μαμαλάκης σε μια σπάνια συνέντευξη του μίλησε στο Πρωινό για την περιπέτεια της υγείας του και το πολύωρο χειρουργείο που έκανε στο μάτι του.

«Έκανα βλεφαροπλαστική στο αριστερό μάτι. Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά γιατί είχα μια πτώση που έπρεπε να διορθωθεί. Δεν έβλεπα πολύ καλά, όταν ήμουν καθιστός και έβλεπα τηλεόραση. Κουραζόταν το μάτι και έπεφτε το βλέφαρο… Έχουν περάσει 15 – 17 μέρες που έχω κάνει την επέμβαση.

Έχω αναρρώσει, έχω βγάλει τα ράμματα και όπου να ‘ναι θα φύγει και το πρήξιμο. Είναι μια εγχείρηση που κράτησε δυόμιση με τρεις ώρες με μέθη».

Όσο για τα εγγονάκια του είπε: «Είναι πρωτόγνωρη χαρά, το πιάνεις στα χέρια σου, νιώθεις τους χτύπους της καρδιάς και νομίζεις ότι είναι το ιερότερο και μεγαλύτερο ηρεμιστικό που μπορεί να νιώσει κανείς».

Και για την απουσία του από την tv, υπογράμμισε: «Έχω 10 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Ή είσαι διαδρομιστής και γυρίζεις στους διαδρόμους και λες πόσο ωραίος είμαι ή έχεις πολλούς χορηγούς».

Δείτε ωστόσο εδώ, για ποιο λόγο τα έχωσε ο σεφ στο Big Brother.

Χαρές στην οικογένεια του Ηλία Μαμαλάκη - To ανακοίνωσε στο Facebook

Χαρές έχει στην οικογένεια του, ο Ηλίας Μαμαλάκης, καθώς όπως ανακοίνωσε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, έγινε παππούς.

Ο σεφ, ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Πριν 13 μήνες, με τη σύζυγό του, Ντορίτα, έγιναν παππούδες από την κόρη της, ενώ χθες από τον γιο της Παναγιώτη.

«Σήμερα χαρά μεγάλη. Ήλθε στον κόσμο ο δεύτερος εγγονός Γιος του Παναγιωτη και της Ζωιτσας. Κούκλος υγιής και χαμογελαστός Μοιράζομαι την χαρά μου μ όλους τους φίλους Ο παππούς ήδη ευτυχής από τον πρώτο εγγονό έγινε δίπλα ευτυχισμένος», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε με το εγγόνι του, ο Ηλίας Μαμαλάκης.

μαμαλάκης εγγόνι