Παντρεύτηκε για 3η φορά κορυφαία ηθοποιός - Το κράτησε κρυφό από όλους

Μετά από 2 χρόνια σχέσεις ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σαββατοκύριακο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε για 3η φορά κορυφαία ηθοποιός - Το κράτησε κρυφό από όλους

Κορυφαία ηθοποιός του Hollywood παντρεύτηκε για 3η φορά τον... ακόμη έναν εκλεκτό της καρδιάς της, ωστόσο, κράτησαν κρυφό το γεγονός από όλους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε μόνο με πολύ λίγους και πολύ στενούς συγγενείς τους.

Ο λόγος για την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον παρουσιαστή, Κόλιν Τζοστ οι οποίοι δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

«Η Σκάρλετ λατρεύει τον σαρκασμό και την εξυπνάδα του Κόλιν. Μοιράζονται την αγάπη για το ακραίο χιούμορ και την οργή τους για τα κοινωνικά ζητήματα. Έχουν πολλά κοινά», είχε δηλώσει μια πηγή στο περιοδικό People.

Το ζευγάρι είπε το «ναι» σε μια μικρή τελετή το Σαββατοκύριακο, όπως ανακοίνωσε χθες ο λογαριασμός στο Instagram Meals on Wheels America.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε μια οικεία τελετή με τους κοντινούς συγγενείς και τους αγαπημένους φίλους τους, ακολουθώντας τους κανόνες προστασίας για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC.

Η επιθυμία του γάμου τους είναι να βοηθήσουν να γίνει η διαφορά για τους ευάλωτους ηλικιωμένους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή υποστηρίζοντας το @mealsonwheelsamerica. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε δωρεές για να γιορτάσετε το ευτυχισμένο ζευγάρι» ανέφερε η ανάρτηση. Το Meal of Wheels είναι ένας οργανισμός που καταπολεμά την πείνα και την απομόνωση στην κοινότητα των ηλικιωμένων παρέχοντας γεύματα σε όλη την χώρα.

Να σημειώσουμε πως σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθεί και ένας γάμος που πρόκειται να συζητηθεί πάρα πολύ και έχουμε τα ονόματα τους.

Γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Μα την έφερε γνωστή ηθοποιός του Holywood η οποία παντρεύτηκε χωρίς να το καταλάβει κανείς και την ανακοίνωση της έκανε η ίδια με μια φωτογραφία στο instagram!

Λίγες μέρες πριν, είχαμε αναρωτηθεί κάπως φωναχτά αν η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος και έχει παντρευτεί κρυφά, μιας και υπέπεσαν στην αντίληψή μας φωτογραφίες της που τη δείχνουν με βέρα και… φουσκωμένη κοιλίτσα.

Και έπειτα από ομολογουμένως ελάχιστα 24ωρα προβληματισμού, οι απορίες μας λύθηκαν, τουλάχιστον ως προς το ένα σκέλος. Έσκασαν τα ευχάριστα και για τραγουδίστρια η αποια αποκάλυψε πως παντρεύεται!

Η Emma Stone λοιπόν, μόλις ανακοίνωσε το γάμο της μέσω Ιnstagram και για την ακρίβεια, ο σύζυγός της, Dave McCary ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με την καλή του ενώ παράλληλα μας δείχνει και το δαχτυλίδι της.

Τους πρόδωσε το δαχτυλίδι - Γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε στα κρυφά;

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστή η είδηση του αρραβώνα τους και φαίνεται πως οι φήμες ήδη οργιάζουν για το ενδεχόμενο να έχουν τελέσει έναν κρυφό γάμο δίχως να το έχουν πει σε κανέναν. Αληθεύει όμως ή πρόκειται για λόγια του αέρα; Βέβαια οι εικόνες σπάνια ψεύδονται και απ' ότι φαίνεται τους πρόδωσε το δαχτυλίδι. Για ποιο γνωστό ζευγάρι γίνεται λόγος; Άραγε παντρεύτηκαν στα κρυφά;

Λόγος γίνεται για τον 21χρονο Μπρούκλιν Μπέκαμ, γιο του κορυφαίου πρώην ποδοσφαιριστή Ντείβιντ Μπέκαμ και της Βικτόρια Μπέκαμ και για την 25χρονη σύντροφό του, Νικόλα Πελτζ, με την οποία αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό. Το γοητευτικό μοντέλο και η καλλονή ηθοποιός εθεάθησαν σε βόλτα τους, ενώ τα βλέμματα τράβηξε το δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα. Άραγε παντρέυτηκαν στα κρυφά και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να το ανακοινώσουν;

παντρεύτηκνα στην κρυφά