Έγκυος στο πρώτο της παιδί πασίγνωστο μοντέλο - Θα γεννήσει το 2021

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος στο πρώτο της παιδί πασίγνωστο μοντέλο - Θα γεννήσει το 2021

Για πρώτη φορά μαμά ετοιμάζεται να γίνει πασίγνωστο μοντέλο με τις πληροφορίες των ξένων site να λένε πως το παιδάκι της θα έρθει στον κόσμο το 2021.

Ο λόγος για την Karlie Kloss. Το μοντέλο και ο σύζυγός της, Joshua Kushner περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους και η χαρά τους είναι απεριόριστη.

Σύμφωνα με το αμερικανικό PEOPLE, η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που περιμένει το πρώτο της παιδί το 2021. «Θα είναι η πιο καταπληκτική μητέρα» δήλωσε πηγή από το στενό της περιβάλλον.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012, ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 2018 σε μια μικρή, εβραϊκή τελετής στην Νέα Υόρκη. Baby boom και στην ελληνική showbiz, καθώς ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

View this post on Instagram

the last time I let @kayda play games on my phone

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Baby boom στη showbiz - Έγκυος στο πρώτο της παιδί γνωστή τραγουδίστρια

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom πρόκειται να λάβει χώρα στην showbiz, καθώς μόλις σήμερα έγινε γνωστό πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί μία πολύ γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια που εδώ και καιρό ήθελε να γίνει μανούλα!

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε το υπερηχογράφημα του μωρού της μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο προκειμένου να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την Meghan Trainor η οποία δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη συγκεκριμένη είδηση!

“Όλοι ξέρατε πόσο καιρό το ήθελα αυτό! Εγώ και ο Daryl είμαστε τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι να γνωρίσουμε το μικρούλι μας, στις αρχές του νέου έτους! Είμαστε έγκυος!”, έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ μανούλα έγινε και μία ακόμα τραγουδίστρια πριν από μερικές μέρες.

Κορυφαίο μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί - Το κρατούσε κρυφό για πολύ καιρό...

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει κορυφαίο μοντέλο και η χαρά του δεν κρύβεται. Μάλιστα, κρατούσε κρυφό το γεγονός, ωστόσο το αποκάλυψε με τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Έλσα Χοσκ, το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret. Με τον σύντροφό της, Τομ Ντάλι θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους σε λίγο καιρό το αγγελούδι τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Κρατούσα αυτόν τον άγγελο στην κοιλιά μου μυστικό για λίγο… Νιώθω κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη και τυχερή που θα κάνω μωρό και θα ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου με τον άνδρα των ονείρων μου!!!! Είμαστε στα μισά της διαδρομής Tom Daly» έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

Από την άλλη, σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα πασίγνωστο μοντέλο που ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την εγκυμοσύνη της, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά κρίσιμη.