Με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Κατερίνα Λέχου - Έκανε ζουμ στο πρόσωπο της και...

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Κατερίνα Λέχου - Έκανε ζουμ στο πρόσωπο της και...

Με μαγιό στην παραλία και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της πόζαρε στο φακό του τηλεφώνου της η Κατερίνα Λέχου. Μάλιστα, έκανε ζουμ και πάθαμε πλάκα με την ομορφια της.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και σε κάθε δημόσια εμφάνιση της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Τι και αν έχουμε τέλη Οκτώβρη, η Κατερίνα Λέχου είναι χειμερινή κολυμβήτρια και δημοσίευσε μία φωτογραφία με μπικίνι στην παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρόσωπο της όπως είδαμε είναι αψεγάδιαστο και απλά... υπέροχο.

«Προσέχω και σέβομαι τον εαυτό μου σίγουρα. Δεν ξέρω αν έχω χάσει ρόλο επειδή δεν ήμουν αρκετά ζουμερή, με καμπύλες ή επειδή με θεώρησαν «μεγάλη». Δεν με ενδιαφέρει, ειλικρινά, να το γνωρίζω», είχε απαντήσει η ίδια κατά το παρελθόν για την εικόνα της. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε παιδιά!

 Κατερίνα Λέχου χωρίς μακιγιάζ

Κατερίνα Λέχου: Αποκαλύπτει ότι έχει δώσει 10.000 δολάρια για ένα...! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Λέχου αποκαλύπτει ότι έχει δώσει 10.000 δολάρια για ένα...!

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ» και τα είπε όλα!

Η Κατερίνα Λέχου φυσικά μίλησε για την θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, «Το δικό μας σινεμά», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και πράγματα για την ίδια που δεν τα γνωρίζαμε!

Για παράδειγμα αποκάλυψε πως είναι 52 ετών και έχει θέμα με την καθαριότητα! Συγκεκριμένα είπε πως για μια χρονική περίοδο έπλενε τα χέρια της γύρω στις 60 φορές την ημέρα.

Στο τέλος τόνισε πως πλέον δεν την συγκινούν τα υλικά αγαθά και δεν ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα και αξεσουάρ. Κάτι το οποίο δεν έκανε στο παρελθόν, αφού, όπως η ίδια αποκάλυψε, το πιο ακριβό ρούχο στην γκαρνταρόμπα της κοστίζει περίπου 10.000 δολάρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: