Τότε επιστρέφει το Ράδιο Αρβύλα - Ανάμεσα σε 2 κανάλια ο Αντώνης Κανάκης

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό του μέλλον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τότε επιστρέφει το Ράδιο Αρβύλα - Ανάμεσα σε 2 κανάλια ο Αντώνης Κανάκης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι επιστρέφουν σε λίγο καιρό στις οθόνες μας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο παρουσιαστής βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κανάλια.

Η εκπομπή πρόκειται να βγει ξανά στον αέρα τον Ιανουάριο, ωστόσο ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση για το κανάλι με το οποίο πρόκειται να γίνει η συμφωνία.

Ο ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1 βρίσκονται εκτός πλάνου, ενώ το ίδιο ισχύει και για την ΕΡΤ, οι συζητήσεις με την οποία έχουν πλέον ναυαγήσει - δείτε εδώ.

Θύελλα στο διαδίκτυο προκάλεσε ο Αντώνης Κανάκης - Η επίσημη ενημέρωση

Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» ανακοίνωσαν την έναρξη της διαδικτυακής τους καμπάνιας, στην οποία πρωταγωνηστεί ο Αντώνης Κανάκης. Η ανάρτηση μάλιστα του παρουσιαστή σήκωσε θύελλα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά, την έναρξη της διαδικτυακής μας καμπάνιας, προκειμένου να ενημερώσουν για τον στόχο της συνεπιμέλειας και την προστασία της ψυχικής υγείας των παιδιών που οι γονείς τους έχουν χωρίσει.

Με βάση το σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αντώνης Κανάκης, φιλοδοξούμε να ξεκινήσει η τόσο αναγκαία αλλαγή προς τη συνεπιμέλεια ως βάση του οικογενειακού μας δικαίου, για την ύπαρξη ενός παιδοκεντρικού συστήματος που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των παιδιών από χωρισμένους γονείς.

Αντώνης Κανάκης Ενεργοί μπαμπάδες

Η ανάρτηση του Αντώνης Κανάκη που προκάλεσε θύελλα στο διαδίκτυο

«Γνωρίστηκα με τους «Ενεργούς Μπαμπάδες» μέσα στην καραντίνα όταν με προσέγγισαν για να στηρίξω τη δράση τους. Εκτίμησα πολύ τους ίδιους, τις αγωνίες τους, τον στόχο τους, τη διάθεσή τους να προστατέψουν πρωτίστως τα παιδιά και το ότι παλεύουν ως απλοί γονείς χωρίς κανενός άλλου είδους στήριξη.

Το σποτ αυτό ελπίζω να βοηθήσει στο να γίνει γνωστή η προσπάθειά τους και οι στόχοι τους.

Είτε έχουμε την τύχη να μην αντιμετωπίζουμε στις οικογένειές μας ανάλογα προβλήματα, είτε όχι, όσοι συμφωνείτε με το μήνυμα παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το.

Ευχαριστώ πολύ», έγραψε και οι αντιδράσεις υποστήριξεις στα σχόλια ήταν πολλές.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, με αυτό το κανάλι συζητάει ο Αντώνης Κανάκης.