Τεστ κορωνοϊό για τη Μαρία Σολωμού - Αυτό είναι το αποτέλεσμα

Το ανακοίνωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τεστ κορωνοϊό για τη Μαρία Σολωμού - Αυτό είναι το αποτέλεσμα

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Σολωμού θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως μόλις σήμερα αποφάσισε να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ δε δίστασε να ανακοινώσει και το αποτέλεσμα.

H αγαπημένη ηθοποιός μπήκε πρόσφατα στον κόσμο του Instagram ωστόσο φαίνεται πως ήδη έχει γίνει πολύ ενεργή χρήστης.

Έτσι σήμερα το πρωί ανέβασε ένα βίντεο σε insta story μέσα από το οποίο είπε πως πηγαίνει να κάνει τεστ, ενώ ξεκαθάρισε πως έχει σκοπό να ενημερώσει τους followers της για το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό.

Λίγο αργότερα λοιπόν με ένα νέο βίντεο ανακοίνωσε πως είναι αρνητική! Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό η Μαρία Σολωμού έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή. Δείτε εδώ πώς τα πήγε στην τηλεθέαση.

Μαρία Σολωμού: Έξαλλη με την δήλωση του Καβατζίκη - "Έχω πει εγώ οτι..."

Kαλεσμένες στο Πάμε Δανάη βρεθηκαν η Μαρία Σολωμού η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέτα Παπαδημητρίου λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τους εκπομπής στο Mega, "Roomies". H Μαρία ωστόσο φαίνεται να αντέδρασε σε μια δήλωση του Άρη Καβατζίκη.

«Θέλω να τις ρωτήσω κάτι τώρα, μη φωνάξεις εσύ!», είπε ο Άρης Καβατζίκης στη Δανάη Μπάρκα κι εκείνη του επισήμανε πως φωνάζει μόνο στις προσωπικές ερωτήσεις. Και η ερώτηση ήταν προσωπική…

«Πώς τα καταφέρατε και είστε και οι τρεις singles;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και η Μαρία Σολωμού είχε μια διφορούμενη αντίδραση…

«Πού το ξέρει καλέ; Γιατί εγώ θα τρελαθώ… Πού το ξέρεις; Βγήκε καμία και είπε τώρα που χώρισα και έχω μείνει μόνη», είπε η ηθοποιός και επανέλαβε πιο συγκεκριμένα, με νόημα: «Έχω πει εγώ ότι είμαι μόνη μου»; Προηγουμένως ένα απρόοπτο έγινε στο Πάμε Δαναή!

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.