The Bachelor: Άγρια επίθεση στην Εριέττα - Την έβρισε μπροστά σε όλες

Χαμός στο κοκτέιλ πάρτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Άγρια επίθεση στην Εριέττα - Την έβρισε μπροστά σε όλες

Πανικός επικράτησε με την Εριέττα στο «The Bachelor», η οποία δέχθηκε τα «πυρά» των συμπαικτριών της, έχοντας επιδείξει αλαζονικό χαρακτήρα στα τελευταία δύο επεισόδια, με μία συμπαίκτριά της να της κάνει άγρια επίθεση και να την βρίζει μπροστά σε όλες τις άλλες.

Υπενθυμίζεται, ότι η εν λόγω παίκτρια είχε βρεθεί σε ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο κι εκείνος της έδωσε τριαντάφυλλο, το οποίο δεν έχει σταματήσει να… τρίβει στα μούτρα των υπόλοιπων, αλλά εν τέλει το μόνο που προκάλεσε, ήταν η αντίδρασή τους.

Η ίδια, βέβαια, υπερέβαλε λέγοντας στις υπόλοιπες για το πόσο χαίρεται που θα τσακωθούν μεταξύ τους για την «τελετή των ρόδων», ενώ εκείνη δεν ανησυχεί. «Είσαι ηλίθια», της απάντησε η Ραφαέλα, βάζοντάς τη στη θέση της ενώ της φώναζε μπροστά σε όλες τις συμπαίκτριές της. Δείτε εδώ το ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου με την ατάκα που είπε η Μαρίνα για την Αντζελίνα.

The Bachelor: Τότε ρίχνει "αυλαία" στον ALPHA

Το The Bachelor αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν απασχολήσει και με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό και έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα στον ALPHA. Σε λίγο καιρό ωστόσο πρόκειται να ρίξει αυλαία.

Οι δοκιμασίες των κοριτσιών συνεχίζονται προκειμένου να κερδίσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Μόνο μία θα είναι η εκλεκτή και οι φήμες ήδη οργιάζουν για το ποια θα είναι η παίκτρια που θα καταλήξει με τον περιζήτητο εργένη.

Τότε ρίχνει αυλαία το The Bachelor του ALPHA

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real LIfe, τα γυρίσματα του ριάλιτι βρίσκονται σε τελική ευθεία και η αυλαία αναμένεται να πέσει στα τέλη του Δεκέμβρη.

Σε ό, τι αφορά τον τελικό, η απόφαση του σταθμού είναι να μην μεταδοθεί live όπως γίνεται σε άλλα ριάλιτι αλλά να μαγνητοσκοπηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το προηγούμενο επεισόδιο του The Bachelor.