Την Δευτέρα ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει την αποκάλυψη - Πέφτει "βόμβα" στο Καλό Μεσημεράκι

Έγινε γνωστό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την Δευτέρα ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει την αποκάλυψη - Πέφτει

Την Δευτέρα στον αέρα του ΣΚΑΙ, ο Νίκος Μουσινάς πρόκειται να κάνει μια αποκάλυψη έκπληξη, η οποία θα πέσει σαν "βόμβα" στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

Μπορεί χθες 30/10 λόγω των γεγονόνων με τον σεισμό στην Σάμο, όπου αφαίρεσε τη ζωή δυο ανήλικων παιδιών, να μην βγήκε στον αέρα, ωστόσο από την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει και πάλι.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Instagram μάλιστα, θα έχει έναν καλεσμένο έκπληξη, ο οποίος στο πλατό πρόκειται να τραγουδήσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι, που σίγουρα θα γίνει επιτυχία.

Ο λόγος για τον Πάνο Κιάμο, καθώς όπως ανακοινώθηκε έβγαλε το νέο του κομμάτι «Είπα και εγώ».

Πάνος Κιάμος καλεσμένος Νίκου Μουτσινά Καλό Μεσημεράκι ΣΚΑΙ

Δυσάρεστες εξελίξεις με τον Νίκο Μουτσινά στο ΣΚΑΪ

Πολύ δυσάρεστες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που ήρθαν από τον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αφορούν και τον Νίκο Μουτσινά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, ο σταθμός πρόκειται να ακυρώσει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα έπαιρνε μέρος ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί σε κάθε περίπτωση ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού του Φαλήρου καθώς σχεδόν καθημερινά καταφέρνει να σημειώσει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης - δείτε εδώ. Για τον λόγο αυτό το κανάλι τον είχε εμπιστευτεί για ένα ακόμα πρότζεκτ που ήθελε να κάνει.

Αυτές είναι οι δυσάρεστες εξελίξεις για τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ

Το πρότζεκτ αυτό δεν είναι άλλο από το The Masked Singer, το οποίο σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real θα ματαιωθεί και δε θα βγει στον αέρα, στο β΄ μισό της σεζόν.

Στόχος του καναλιού είναι να μειώσει το κόστος του προγράμματος, χωρίς όμως να αφήσει "γυμνή" την prime time ζώνη.

Στο show αυτό ο Νίκος Μουτσινάς θα ήταν κριτής, ενώ μαζί του θα ήταν σίγουρα και ο Χάρης Βαρθακούρης με τον Σάκη Ρουβά να αναλαμβάνει για ακόμα μία φορά την παρουσίαση. Στη θέση του The Masked Singer, εξετάζεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του X-Factor μετά από 4 χρόνια.