"Σεισμός" στο Buckingham - Έγκυος ξανά η Μέγκαν Μαρκλ;

Η κίνηση που έκανε να ξεσπάσει σάλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Σεισμό" έγινε στο Buckingham μόλις άκουσαν τις φήμες που κυκλοφορούν, πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι για δεύτερη φορά έγκυος στο παιδί του Πρίγκιπα Χάρι.

Συγκεκριμένα, οι αραιές πλέον εμφανίσεις της στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αλλά και η αναβολή της δίκης με την Mail της Κυριακής μέχρι το φθινόπωρο του 2021, έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν, όταν όλοι κατάλαβαν πως η αναβολή έχει διάρκεια 9 μηνών. Το Harper’s Bazaar και η Express θεωρούν πως η αναβολή αυτή πάρθηκε γιατί έρχεται το δεύτερο παιδάκι της. Οι φήμες επίσης θέλουν τον Harry να ταξιδεύει άμεσα στο Λονδίνο.

Μάλιστα, η νομική ομάδα της Μέγκαν ζήτησε την αναβολή για έναν εμπιστευτικό λόγο και από εκείνη την στιγμή το hastag #meghanmarklepregnant στο Twitter έγινε γίνει viral. Οικονομικές δυσκολίες για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Στην τηλεόραση ξανά η Μέγκαν Μαρκλ - Αναβρασμός στο Buckingham

Κανονικός αναβρασμός επικρατεί εδώ και λίγες μέρες στο Buckingham καθώς η Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισε να βγει ξανά μετά από μερικά χρόνια απουσίας στην αμερικάνικη τηλεόραση και να κάνει ένα γκεστ σε ένα από τα πιο γνωστά show.

Σαν να μην έφτανε η αποχώρησή της από το παλάτι μαζί με τον Χάρι και τον μικρό Archie, η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποφασίσει να επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της και στις δραστηριότητες που είχε πριν γίνει Δούκισσα του Σάσεξ.

Βέβαια είναι αλήθεια πως πλέον δεν τη δεσμεύει κανένα πρωτόκολλο από το παλάτι και έχει τη δυνατότητα να κάνει ό, τι θέλει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι κινήσεις της δεν προκαλούν πανικό στους ανθρώπους της βασίλισσας, κάτι που είχε συμβεί και πριν από λίγο καιρό, όταν η Μέγκαν αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική.

Σε αυτό το show στην τηλεόραση βγήκε η Μέγκαν Μαρκλ και έφερε αναβρασμό στο Buckingham

H άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ θέλησε να κάνει μία παρέμβαση στο America's got Talent προκειμένου να δείξει την υποστήριξή της στον αγαπημένο της διαγωνιζόμενο, ο οποίος μάλιστα τυχαίνει να έχει και το ίδιο όνομα με τον αγαπημένο της γιο.

Ο παρουσιαστής Terry Crews αποκάλυψε ότι η Μέγκαν είναι «ειδικός θαυμαστής» του τραγουδιστή. Η δούκισσα του Σάσεξ έστειλε στον Archie, ο οποίος φυλακίστηκε λανθασμένα για 36 χρόνια, ένα μήνυμα βίντεο για να του δείξει την υποστήριξη τη δική της και του πρίγκιπα Harry.

«Γεια σου Archie. Ήθελα απλώς να σε ενημερώσω ότι συγκινηθήκαμε τόσο πολύ με την ιστορία σου, και σε ενθαρρύνουμε κάθε εβδομάδα, και αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή είμαστε μεροληπτικοί στο όνομα (λόγω του Archie Harrison)», δήλωσε η Meghan στο βίντεο και συνέχισε: «Λοιπόν, ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για σένα που πιθανότατα θα λέω όλη μου τη ζωή, αλλά αυτό το βράδυ είναι ειδικά για σένα: Archie, είμαστε περήφανοι για σένα και ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνεις. Είμαστε στο πλευρό σου».