Θρήνος - Πέθανε κορυφαίος ηθοποιός

Θλίψη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε κορυφαίος ηθοποιός

Πέθανε ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς του Hollywood σε ηλικία 90 χρονών και η είδηση έχει σκορπίσει τον θρήνος παγκοσμίως.

Ο λόγος για τον Σον Κόνερι, ο άνθρωπος που ενσάρκωσε πρώτος τον ρόλο του Άγγλου μυστικού πράκτορα James Bond.

Σον Κόνερι πέθανε

Θλίψη έχει ξεσπάσει και με την είδηση για το θάνατο του πρωταγωνιστή του Lorf of the Rings. Δείτε εδώ για ποιον πρόκειται.

Θρήνος - Πέθανε αγαπημένη ηθοποιός

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός η οποία ενσάρκωσε επιτυχημένους ρόλους στα γουέστερν της εποχής αλλά και σε επιτυχημένες σαπουνόπερες.

Ο λόγος για την Λίντα Κρίσταλ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών στον ύπνο της, στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο θάνατός της έγινε γνωστός από τον γιο της. Η Κρίσταλ, είχε γεννηθεί στην Αργεντινή και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1950 στην κινηματογραφική βιομηχανία του Μεξικό.

Λίντα Κρίσταλ πέθανε

Απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο έχει προκαλέσει και η είδηση του θανάτου του συγκεκριμένου πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς.

Θρήνος - Πέθανε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως μία πολύ αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός πέθανε χθες και η κηδεία της έγινε σήμερα, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να κάνει γνωστό το θάνατό της στον λογαριασμό του στο Facebook.

Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή και ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν θα μπορούσε να μην την αποχαιρετήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η Άννυ Πασπάτη, γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1963 στην ταινία «Αγάπησα και πόνεσα». ‘Επαιξε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε πολλά σήριαλ ενώ συνεργάστηκε σε 78 παραστάσεις με τον Εθνικό Θέατρο, από το 1965 έως το 1994.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, έγραψε: «Εφυγε χτες απο την ζωή και κηδεύτηκε σημερα στο κοιμητήριο Ζωγραφου η γλυκεια συνάδελφος και φίλη Αννυ Πασπάτη που λαμπρυνε με την παρουσία και το ταλέντο της το θέατρο μας.. Ενα μεγαλο ευχαριστω κι ενα γλυκό Αντίο απο ολους μας..Δυστυχως το πληροφορηθήκαμε αργά…Καλό ταξίδι»