Έξαλλη στον αέρα του OPEN η Δήμητρα Παπαδήμα - «Είμαι ένα δουλάκι του...»

Ξέσπασε για τον κορωνοϊό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη στον αέρα του OPEN η Δήμητρα Παπαδήμα - «Είμαι ένα δουλάκι του...»

Στον αέρα του OPEN βγήκε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων ξέσπασε για τον κορωνοϊό και έγινε έξαλλη.

Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την περίοδο της έξαρσης των κρουσμάτων αλλά και πως αντιμετωπίζει την ενημέρωση που υπάρχει για το ζήτημα αυτό

«Γιατί τα δελτία ειδήσεων δεν μας λένε το καλό μήνυμα, αλλά έχουν αποσιωπήσει τελείως την πηγή του κακού; Θέλω την απάντηση του ειδικού. Σαν τρελή καλλιτέχνης που είμαι, θέλω να μάθω γιατί μου στερούν τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου. Γιατί δεν μου λένε το ευχάριστο; Θέλω μετά από κάθε δελτίο να βάλω ένα πιστόλι στον κρόταφο και να αυτοκτονήσω. Ας ρωτήσουν τους Κινέζους επιστήμονες τι έκαναν; Να μας δώσουν αυτό για παράδειγμα.

Γιατί μας λένε μόνο τα χειρότερα; Το κακό ξεπεράστηκε. Μα πώς ξεπεράστηκε; Είμαι ένα δουλάκι του συστήματος που τρέχω πριν έρθει η εφορία και την πληρώνω από πριν. Θέλω να μάθω τι γίνεται στην Κίνα, στην πηγή του κακού. Όταν πρόκειται για την υγεία μας, δεν θα επαναστατήσω σε αυτό το κομμάτι. Αλλά υπάρχουν λόγοι να επαναστατήσεις. Αν υπάρχει τρόπος να διορθωθούν τα πράγματα, ποιος δεν θέλει να το κάνει;» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα. Ωστόσο, νωρίτερα η Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε συντετριμέννη.

Άγριο ξέσπασμα της Δήμητρας Παπαδήμα: «Δουλεύουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, παρέες, κλίκες»

Ξέσπασε άγρια η Δήμητρα Παπαδήμα λέγοντας πως, «δουλεύουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, παρέες, κλίκες» σχετικά με τις θέσεις που παίρνουν οι ηθοποιοί, τόσο στις σειρές, όσο και στις ταινίες.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία απάντησε και για τις κλίκες που υπάρχουν στο χώρο, αλλά και τους βολεμένους ηθοποιούς.

«Οι ίδιοι και οι ίδιοι ηθοποιοί δουλεύουν, τα περισσότερα νέα παιδιά μένουν άνεργα, εκτός αν έχουν τις επαφές, τους φίλους, τις διασυνδέσεις, κάτι που μου τη… βαράει απίστευτα αυτό το πράγμα. Ε, ναι… Είναι παρέες, κλίκες…

Εντάξει, να είναι και να παράγουν έργο και να ελπίζουν σε κάποιο οικονομικό όφελος, αλλά βοηθήστε και τα νέα παιδιά. Όλοι είναι βολεμένοι με έναν τρόπο, και οι ταλαντούχοι και οι λιγότερο ταλαντούχοι, είναι βολεμένοι.

Έχω χάσεις ρόλους λόγω κλίκας, αλλά τα έχω ξεχάσει, δεν ασχολούμαι πλέον με αυτά. Πολλοί ηθοποιοί που σνόμπαραν την τηλεόραση θέλουν τώρα να μπουν και κάνουν και τηλεπαιχνίδια γιατί βλέπουν ότι δεν υπάρχει θέατρο», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα. Δείτε και τι είχε πει για την γέννηση της κόρης της.