Έκλεισε στόματα ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother - Η φωτογραφία πίσω από τις κάμερες

Το κείμενο "καρφί"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκλεισε στόματα ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother - Η φωτογραφία πίσω από τις κάμερες

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκλεισε πολλά στόματα για το Big Brother με μια ανάρτηση φωτογραφίας, στην οποία πόζαρε πίσω από τις κάμερες του ριάλιτι show.

Συγκεκριμένα, είδε ένα σχόλιο που έλεγε «ο Βαρθακούρης δεν ανεβάζει πουθενά φωτογραφίες από το Big Brother γιατί ντρέπεται που το παρουσιάζει», με αποτέλεσμα να πάρει θέση.

Έτσι λοιπόν πόζαρε με την ψυχολόγο που βλέπουμε κάθε φορά στο live και έγραψε στη λεζάντα του:

«Καλημέρα. Ο μόνος λόγος που επέλεξα να ανεβάσω σήμερα αυτές τις φωτογραφίες είναι επειδή κάπου πήρε το μάτι μου το εξής: ο Βαρθακούρης δεν ανεβάζει πουθενά φωτογραφίες από το Big Brother γιατί ντρέπεται που το παρουσιάζει.Οπότε πάμε να κλείσουμε κανα στόμα. Την αγάπη σας στην ορχήστρα μας... και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους»

Να πούμε πως στο χθεσινό 30/10 live, συγκίνησε με τα λόγια του, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Χάρης Βαρθακούρης Big Brother

"Χαμός" με Ανδρέα Μικρούτσικο και Χάρη Βαρθακούρη - «Λέει ψέματα»

Όλα ήρεμα και ωραία κυλούσαν στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, μέχρι την στιγμή που πετάχτηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και φώναξε πως λέει ψέματα.

«Στην αρχή μου είπαν αν θέλω να είμαι η φωνή του Big Brother, αλλά δεν έπρεπε να είναι γνωστή» είπε ο παρουσιαστής ενώ αναρωτήθηκε για τις φήμες περί κόντρας με τον τραγουδιστή «Να μπήκα στο Big Brother με σκοπό να ‘φάω’ τον Βαρθακούρη; Ήμαρτον!».

«Είμαι ένα άνθρωπος που επί 21 χρόνια ήμουν από το πρωί ως το βράδυ στην τηλεόραση, είμαι… σκασμένος, μιλάμε για μεγάλο ‘φαγοπότι’», συνέχισε. Ενώ αποκάλυψε και όλη την αλήθεια πίσω από το βίντεο του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να συζητάει με τον ΣΚΑΪ για μελλοντική συνεργασία μετά το τέλος του Big Brother, απέφυγε να αποκαλύψει κάτι.