Διονύσης Αλέρτας: Έκανε το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του

Αποφάσισαν να...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διονύσης Αλέρτας: Έκανε το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του

Το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του, έκανε ο Διονύσης Αλέρτας. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν το κρύβει λεπτό.

Ο pastry chef, εδώ και τέσσερις μήνες ζει έναν σφοδρό έρωτα με την Νάγια Φωτοπούλου, η οποία είναι εκπαιδευτικός και έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.

Η νεαρή καλλονή λοιπόν, που γνώρισε ως πελάτισσα στον πολυχώρο που διατηρεί στα βόρεια προάστια φαίνεται πως του έχει κλέψει την καρδιά.

Μετά μάλιστα, από τέσσερις μόλις μήνες, οι δυο τους πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν, αφού σχεδόν από την αρχή της γνωριμίας τους έμεναν μαζί.

Ο Διονύσης Αλέρτας αποκαλύπτει στην Real News «Όλα έγιναν από μόνα τους, χωρίς να πιέσουμε κάτι. Ξυπνά πρωί, έχει ένα πρόγραμμα που μου ταιριάζει, γιατί μπορούμε να μοιραζόμαστε αρκετό χρόνο και να κάνουμε συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα». Ενώ, ένα άλλο ζευγάρι περιμένει τον πρώτο του γιο.

Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα για τον κορωνοϊό: "Πήγα στο αεροδρόμιο και η υπάλληλος με..."

"Πήγα στο αεροδρόμιο και η υπάλληλος με τραβάει από το κεφάλι, ακουμπάει στο μέτωπο τα χείλη της και μου λέει πέρνα αγορίνα μου, περδίκη είσαι" Ο Διονύσης Αλέρτας μιλάει για τον κορωνοϊό και τα "μέτρα ασφαλείας" που λαμβάνουν στα αεροδρόμια, με μια αστεία ανάρτηση.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για το περιστατικό που του συνέβη, προκαλώντας γέλια στο διαδίκτυο. Δεν ξέρουμε αν όντως τα λόγια του μιλάνε σε πραγματικά γεγονότα ή απλά θέλησε να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο, ωστόσο είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα, ένα είναι σίγουρο.

Όλοι "έκλαψαν" από τα γέλια, με τα σχόλια στο instagram και στον προσωπικό του λογαριασμό να πέφτουν βροχή, με ακόμα πιο αστεία memes για τον ιό, που ήρθε και στην Ελλάδα.

Ωστόσο για να μείνετε όντως προστατευμένοι, δείτε αναλυτικά το τι πρέπει να προσέξετε καθώς και τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Δώστε προσοχή για να αποφύγετε τον ιό.