Τα πάνω κάτω στο Happy Day λόγω κορωνοϊού - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων έφερε πανικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στο Happy Day λόγω κορωνοϊού - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα έφερε και νέα μέτρα και με βάση αυτά, λοιπόν, στην σημερινή έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή προέβη σε κάποιες ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα είδαμε στο πάνελ δίπλα στην παρουσιάστρια να κάθονται μόνο δύο άτομα και όχι τρία. Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν απουσίαζε από την εκπομπή, αλλά λόγω των νέων αυστηρότερων μέτρων για τον κορωνοιό, βρισκόταν στον καναπέ.

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day για τα νέα μέτρα κορωνοϊού

«Επειδή τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα κα επικίνδυνα και επειδή η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη και σοβαρή, έχει θέσει ένα πιο αυστηρό πλαίσιο κανόνων για όλους όσους έρχονται. Όλοι περνάνε από rapid test. Εμείς είμαστε με μάσκες συνέχεια. Πολλές φορές μας βλέπει και ο κόσμος και νομίζει πως δε φοράμε μάσκες. Θα βρούμε μια λύση να είμαστε όλοι μαζί. Θα βάλουμε πλεξιγκλάς; Θα κάθεται ο ένας λίγο παραπέρα; Απλά μέχρι να το βρούμε θα χωριστούμε για λίγο» είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του Happy Day - Τι συνέβη

Συγκλονιστικά τα νούμερα τηλεθέασης του Happy Day, ευχάριστα και τα νέα για την παρουσιάστρια αυτού, Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η πρωινή ζώνη της Τετάρτης 21/10 ανήκει στον ALPHA, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μπρίο, το κέφι, το χαμόγελο και την απίστευτη ομάδα της έχουν αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό φαίνεται καθημερινά στα ποσοστά που σημειώνονται στην Nielsen.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το Happy Day σημείωσε στο δυναμικό κοινό 17,4% κατακτώντας την πρωτιά της ζώνης του.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 15,1
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14,6
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10,5
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 9,3
  • ALPHA: Happy Day 17,4