Εκνευρισμένη με την Ναταλία Γερμανού η Τσιμτσιλή - «Δεν σκοπεύω να πω κάτι...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκνευρισμένη με την Ναταλία Γερμανού η Τσιμτσιλή - «Δεν σκοπεύω να πω κάτι...»

Εκνευρισμένη με μια κίνηση της Ναταλίας Γερμανού φάνηκε να είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί 2/11 και δεν δίστασε να το αναφέρει στον αέρα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε η αναφορά της παρουσιάστρια στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο τέλος της συνεργασίας ALPHA με την Ελεονώρα Μελέτη, λέγοντας πως η Σταματίνα θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες.

«Θα πω και κάτι επειδή χθες άκουσα και διάβασα στα sites ότι είπε η Ναταλία Γερμανού ότι εγώ θα μιλήσω για την Ελεονώρα Μελέτη και με έπαιρναν από τον σταθμό να δουν τι και πως. Δεν σκοπεύω να πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν κάτι συμβαίνει στο σταθμό σου, δεν μπορείς και λόγω κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να το συζητήσεις. Δεν ξέρω το παρασκήνιο, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, δεν με αφορά το ζήτημα και όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, εάν θες να το παίξεις σωστά, πρέπει να έχεις όλες τις πλευρές. Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δεν μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές οπότε φυσικά και δεν έχω και δεν θα πω και τίποτα. Εύχομαι να είναι όλα για καλό των εμπλεκομένων και από κει και πέρα, όταν κάποιος θέλει να μιλήσει και μπορεί να πει κάτι, θα το πει. Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτή».

Για αυτό συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκνευρίστηκε με την Ναταλία Γερμανού

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και επίσημα εκτός του ALPHA και την ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται».

Όπως είπε η παρουσιάστρια, οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αληθινές και από αύριο δεν θα βλέπουμε στον alpha την εκπομπή «Ώρα για μελέτη».

Μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης που το γνώριζε, νωρίτερα στην εκπομπή του πέταξε ένα απίστευτο "καρφί".

«Το ότι δεν θα είναι αύριο η Ελεονώρα Μελέτη, είναι κάτι που θα δούνε αύριο κι όλας οι τηλεθεατές. Σχετικά με την Ελεονώρα, δεν είναι κρυφό, γράφτηκε σε όλα τα sites ότι αποχώρησε από την πρωινή ζώνη. Υπήρχαν πολλά θέματα ούτε αυτό ήταν κρυφό, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε εμείς ούτε η Ελεονώρα ούτε το κανάλι, κανείς δεν κρύβεται από τους τηλεθεατές.

Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο στην πορεία δεν της βγήκε, αυτό συμβαίνει και στον έρωτα… Δεν βγήκε θα δούνε κάτι άλλο αύριο οι τηλεθεατές», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.