House of Fame: Έρχεται στον ΣΚΑΙ το show που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
House of Fame: Έρχεται στον ΣΚΑΙ το show που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση

Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει να μας παρουσιάσει το μουσικό ριάλιτι που πρόκειται να εκτοξεύσει τα νούμερα! Μάλιστα το πρώτο τρέιλερ έκανε την εμφάνιση του στους δέκτες μας.

Πρόκειται για ένα την ελληνική εκδοχή του "La Academia" Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα show το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Μεξικό το 2002 και ήδη μετρά 12 κύκλους. Μάλιστα, την πρώτη χρονιά της προβολής του εκτόπισε από τους πίνακες τηλεθέασης τον διάσημο τηλεοπτικό αντίπαλό του και έτσι επικράτησε στο Μεξικό, αλλά και σε άλλες χώρες όπως η Χιλή, το Περού, η Αργεντινή και η Βενεζουέλα. Μάλιστα, από το 2018 επέστρεψε ανανεωμένο στο Μεξικό και ήδη έχει διασκευαστεί σε αρκετές χώρες.

Ωστόσο δεν είναι γνωστό πότε θα βγει στον αέρα καθώς το Surviror έχει ήδη ακουστεί πως θα ξεκινήσει.

Τα πάνω κάτω με την επιστροφή του Survivor - Η απόφαση του ΣΚΑΙ

Με απόφαση του ΣΚΑΙ, έρχονται τα πάνω κάτω με την επιστοφή του Survivor στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Τι συμβαίνει και θα καθυστερήσει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι των συζητήσεων πέφτει ακόμα και το σενάριο το «Survivor» να μετατεθεί από τον Ιανουάριο στον… Μάιο, με την ελπίδα ότι έως τότε θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες βελτίωσης των επιδημιολογικών δεδομένων, αλλά και ευνοϊκότερο περιβάλλον όσον αφορά τα έσοδα.

Ενδεικτικό της αβεβαιότητας για την πραγματοποίηση ή μη του ριάλιτι επιβίωσης είναι ότι δεν έχει βγει στον αέρα τρέιλερ συμμετοχών.

Στο μεταξύ, η Acun Medya προχωρά σε κάστινγκ αξιοποιώντας το data base όσων δήλωσαν συμμετοχή σε προηγούμενους κύκλους.

Πηγές από την παραγωγή αναφέρουν ότι το Survivor θα θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει μόνο όταν εκδοθούν αεροπορικά εισιτήρια για τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και τους παίκτες.

Από την άλλη, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει μια από τις πιο συζητημένες πρώην παίκτριες του Survivor, καθώς όπως έγινε γνωστό, παντρεύεται τον Αύγουστο του 2021.

TAGS