My Style Rocks: O πρώτoς άντρας που μπαίνει στο παιχνίδι είναι κολλητός της Ιωάννας Τούνη!

O λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: O πρώτoς άντρας που μπαίνει στο παιχνίδι είναι κολλητός της Ιωάννας Τούνη!

Την εμφάνιση του θα κάνει σήμερα στο My Style Rocks ο Μηνάς Αηδόνης ο πρώτος άντρας παίκτης και κάτι θα σας θυμίσει αφού τον έχουμε δει να περνάει και από το GNTM 3 αλλά είναι και κολλητός φίλος της Ιωάννας Τούνη.

Ο Μηνάς Αηδόνης κολλητός φίλος της Ιωάννας Τούνη θα μπει σήμερα στο παιχνίδι μόδας μιας και από ότι φάνηκε και στην οντισιον του GNTM 3 είχε εξαιρετικό στυλ όπως και η φίλη του Ιωάννα.

Ο Μηνάς Αηδόνης είναι fashion blogger. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling.

Ασχολείται με το modeling και τις δημόσιες σχέσεις σε διάφορα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Φέτος, αποφάσισε να πάρει το πτυχίο του στη μόδα σπουδάζοντας fashion design και styling. Δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε από το χθεσινό gala.

μηνάς αηδόνης my style rocks
μηνας αηδόνης τούνη

Έκτακτη ανακοίνωση για το σημερινό My style rocks Gala

Μια έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε το κανάλι του ΣΚΑΙ, για το σημερινό Gala του My style rocks που θα προβληθεί στις 15:05 το μεσημέρι.

Τι θα παρακολουθήσουμε στο Gala του My Style Rocks σύμφωνα με την ανακοίνωση;

Θηλυκές και σαγηνευτικές είναι οι διαγωνιζόμενες στο Gala του My Style Rocks, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 15.05, στον ΣΚΑΪ.

Πρωτότυπα concepts, σέξι outfits και ένα stage διάχυτο από ερωτισμό. Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται τις 10 κοπέλες που εντυπωσιάζουν με τις λαμπερές και ιδιαίτερες εμφανίσεις τους σε ένα Fashion Lingerie show.

Ο κλήρος για την ανάδειξη της πιο ξεχωριστής παρουσίας πέφτει για άλλη μια φορά στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά.

  • Ποιες θα είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση;
  • Ποια θα σώσουν οι κοπέλες;
  • Ποια θα καταφέρει να κερδίσει τα 2.500 ευρώ;
  • Δείτε στο παραπάνω βίντεο το trailer του Gala.

Είσοδος - έκπληξη στο My Style Rocks - Ο άνδρας που θα φέρει τα πάνω κάτω

Όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε και άνδρες να μπαίνουν στο My Style Rocks και να φέρνουν για τα καλά τα πάνω κάτω. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δούμε μία είσοδο κανονική έκπληξη στο ριάλιτι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκαλέσει πανικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος είχε συμμετάσχει σε καλλιστεία και είχε αναδειχθεί Mr Hellas.

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαΐδη ο οποίος έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στο styling.