Σπύρος Πώρος: Μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την μάχη του με τον κορωνοϊό - "Είναι μια βαριά..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σπύρος Πώρος: Μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την μάχη του με τον κορωνοϊό -

Ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Ευτυχείτε μέσα από το νοσοκομείο για την μάχη που δίνει ο ίδιος με τον κορωνοϊό αλλά και τον τρόπο που ανακάλυψε πως είναι θετικός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πώρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στο νοσοκομείο Σωτηρία για το οποίο θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Ο κορωνοϊός είναι μια βαριά γρίπη, την οποία ο καθένας περνάει διαφορετικά. Η μάστιγα του κόσμου μας, βέβαια, είναι η φτώχεια όχι ο ιός για αυτό και πρέπει να στηριχτεί το ΕΣΥ, να θωρακιστεί οπότε να υπάρχει ποιοτική περίθαλψη για όλους».

«Αφού είχα πυρετό και βήχα, οι γιατροί προκειμένου να αποφύγουν μια στροφή σε πνευμονία, με κράτησαν μέσα» πρόσθεσε ο φωτογράφος. «Είχα κάνει rapid tests, τα οποία και χρεώνουν πανάκριβα και βγήκαν αρνητικά. Πήγα στο εξωτερικό γιατί είχα μια δουλειά στην Κύπρο, έκανα το rapid test που βγήκε αρνητικό.

Προφανώς εγώ ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις και πίστευα ότι είχα κολλήσει εδώ, όχι στην Κύπρο, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος. Το rapid tes πάντως έδειξε αρνητικό. Μετά από τρεις μέρες, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο με έπιασε ρίγη».

«Μετά έκανα το μοριακό test και βγήκε θετικό» κατέληξε ο Σπύρος Πώρος.

Σπύρος Πώρος: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας - Η τρυφερή δήλωση για την Φωτεινή Ψυχίδου

Το πρωί της Τρίτης βγήκε στην δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του Σπύρου Πώρου αγκαλιά με την Φωτεινή Ψυχίδου και το πρωί της Τετάρτης ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Happy Day με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη. Αφορμή αυτού στάθηκε ένα περιστατικό με την υγεία του που τον έστειλε για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο.

Οι φήμες που ήθελαν σε σχέση τον Σπύρο Πώρο με την Φωτεινή Ψυχίδου έχουνε ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες αλλά κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Ωστόσο και οι δυο μιλάνε με πολύ τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν, ενώ από τα συμφραζόμενα φάνηκε ότι η Φωτεινή Ψυχίδου, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του. Ο Σπύρος Πώρος ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για τη σχέση τους, ειδικά μετά την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Φωτεινή Ψυχίδου.

«Είχα πλάι μου κόσμο που πέρασε με είδε, μου συμπαραστάθηκε και μία ψυχή που ήρθε και μου συμπαραστάθηκε πολύ και την ευχαριστώ. Δε βλέπω τηλεόραση, δε ξέρω τι λένε για μένα» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πώρος.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο