Χαμός στο σπίτι της Φαίης Σκορδά μετά την Κυριακάτικη έξοδό της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο σπίτι της Φαίης Σκορδά μετά την Κυριακάτικη έξοδό της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Το απόγευμα της Κυριακής η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος δείπνησαν στο μαγαζί του Βασίλη Καλλίδη, αγαπημένου σεφ της παρουσιάστριας! Από το μαγαζί έφυγαν παίρνοντας μια κολοκύθα την οποία αξιοποίησαν συγκλονιστικά οι γιοι της το ίδιο βράδυ στο σπίτι.

Όλοι μαζί, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής γιόρτασαν το Halloween στο σπίτι της Φαίης Σκορδά φτιάχνοντας κατασκευές. Η ίδια η Φαίη δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και φαινόταν να επικρατεί πραγματικά ένας χαμός!

Οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά από την Κυριακή της

Σκορδά φαγητό

Σκορδά έξοδος με Νίκο Ηλιόπουλο

Σκορδά Βασίλης Καλλίδης

Σκορδά γιοί

Σκορδά Halloween

Σκορδά γιορτή

Σε δικό τους σπίτι Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος - Όλες οι λεπτομέρειες

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος δείχνουν να περνούν την πιο όμορφη φάση στην σχέση τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το αγαπημένο ζευγάρι είναι έτοιμο να βρεθεί μαζί σε ένα δικό του σπίτι, και εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Πριν από μερικούς μήνες, ο σύντροφος της γνωστής παρουσιάστριας, αποφάσισε να μετακομίσει από τα βόρεια προάστια όπου έμενε, στα νότια προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην Φαίη Σκορδά. Πλέον τα σπίτια τους είναι σχεδόν δίπλα και έτσι οι δυο τους έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για να περάσουν μαζί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life και του Βασίλη Μπουζιώτη, η απόφαση αυτή δεν έχει επιλύσει μόνο πρακτικά θέμα αλλά ουσιαστικά αποτελεί ένα ακόμα βήμα πριν την επισημοποίηση της δυνατής σχέσης τους. Είναι ένα τεστ συμβίωσης πριν ακόμα κάνουν το μεγάλο βήμα.

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος συγκατοίκηση

Αυτή είναι η μεγάλη απόφαση που ετοιμάζονται να πάρουν για τη σχέση τους η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος

Οι δυο τους προσπαθούν να μοιραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο την καθημερινότητά τους, καθώς στα άμεσα σχέδιά τους είναι να συγκατοικήσουν. Δείτε εδώ και μερικές φωτογραφίες ντοκουμέντο της Φαίης Σκορδά που βγήκε για δείπνο με τον Νίκο Ηλιόπουλο.