Ανδρέας Μικρούτσικος: "Αδειάζει" την Σοφία και δηλώνει - "Η Άννα Μαρία προσπαθεί να μιμηθεί την..."

Δεν μάσησε τα λόγια του!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος:

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε στο OPEN για τα όσα συμβαίνουν στο Big Brother και σχολίασε την "σχέση" της Σοφίας με τον Δημήτρη αλλά και την Άννα Μαρία.

«Είναι ένα φλερτ, αρχές έρωτα που νομίζω ότι το αρσενικό ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος και το θηλυκό η Σοφία τον συμπαθεί και κατά τα άλλα τον χειρίζεται… Δεν ξέρω αν η Σοφία είχε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι… ρώτησα το φυσιολογικό, δύσκολο μου φαίνεται να μην είχε…».

Όσο για την Άννα Μαρία υπογράμμισε: «Την Άννα-Μαρία από το σπίτι θα την πάρουμε όταν τελειώσει η εκπομπή με τη μέθοδο της νάρκωσης. Της αρέσει πολύ, θα αρνείται να φύγει. Έχει μία τάση να μιμηθεί την Αλίκη αλλά δεν έχει όρια, δεν έχει τον Θεό της. Είναι απίστευτη. Όσο μπορεί να μου ενοχλεί το κεντρικό, νευρικό σύστημα, θέλεις να την παρακολουθείς. Είναι μεθυστική και εθιστική». Ράγισαν καρδιές ο Βαρθακούρης με τον Μικρούτσικο για τον σεισμό στη Σάμο.

Big Brother: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την στρατηγική - «Ήμαρτον»

Έξαλλος έγινε στο σημερινό live του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ξέσπασε στο πλατό μπροστά στην Χριστίνα και την Αφροδίτη για την στρατηγική που έχουν οι παίκτες, φωνάζοντας «Ήμαρτον» για τις δυο τους που ακόμα ελέγχουν τις κινήσεις τους.

Η Σοφία μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά - δείτε εδώ - και μεταξύ άλλων είπε πως υπάρχει περίπτωση να είναι και ερωτευμένη μαζί του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν μαζί με τις δύο καλεσμένες του και εκείνες είπαν πως την πιστεύουν ωστόσο ο παρουσιαστής θεώρησε πως δεν λένε την αλήθεια και πως εξακολουθούν να ακολουθούν μία στρατηγική ακόμα και τώρα που έχουν αποχωρήσει από το σπίτι.