Αντελίνα Βαρθακούρη: Σε αυτή την εκπομπή πρότεινε ο ALPHA να πάει - "Δεν είχαμε συμφωνήσει..."

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: Σε αυτή την εκπομπή πρότεινε ο ALPHA να πάει -

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε στο Πρωινό και έδωσε μια συνέντευξη που αποκάλυψε πολλά για το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA. Επιπλέον δήλωσε πως της έγινε πρόταση από το κανάλι να βρίσκεται σε άλλη εκπομπή.

«Μου έκαναν πρόταση να είμαι στο πάνελ της Σταματίνας, η οποία είναι και φίλη και την εκτιμώ πολύ», δήλωσε η παρουσιάστρια, αναφέροντας ότι δεν την πήρε καν ο άνθρωπος που συζητούσε με το κανάλι αλλά κάποιος άλλος που δεν ήξερε.

«Σε μία ομάδα πρέπει να υπάρχει και ο τερματοφύλακας και το σέντερ φορ. Αν με βάλεις σε κάτι που δεν ξέρω να κάνω θα κάνω κακό και στο κανάλι και στην εκπομπή και στην παρουσιάστρια. Επίσης δεν είχαμε συμφωνήσει αυτό , δήλωσε για τη θέση της πανελίστριας που της πρότειναν. Δείτε εδώ και το άδειασμα του Χάρη Βαρθακούρη στον ALPHA!

"Δεν ήμουν μόνο παίκτρια του Globetrotters!" - Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεσπά για τον ALPHA και τις επιθέσεις

Μια αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό η Αντελίνα Βαρθακούρη και αναφέρθηκε τόσο στην σχέση της και το συμβόλαιό της με τον ALPHA όσο και στις επιθέσεις που δέχτηκε και τις αναφορές στο... "είναι απλά μια παίκτρια του Globetrotters".

«Δεν ερχόμουν 2 χρόνια γιατί έπρεπε να πάρω έγκριση. Σπάσαμε από κοινού το συμβόλαιο. Ήταν ένα ραντεβού πολύ γρήγορο, 2 λεπτών. Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι στον σταθμό και δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία.

Την εκπομπή δεν την χάρηκα, γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής, δεν ήξερα τι είναι και τι περιλαμβάνει και όταν κάναμε τα γυρίσματα είδα κάτι που δεν ήμουν εγώ. Δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα, είμαι του πιο αυθόρμητου. Όταν τον Μάιο χτυπήθηκα πάρα πολύ από τους δημοσιογράφους, δεν βγήκε κανείς να με στηρίξει από το κανάλι.

Αυτό που βλέπατε στην εικόνα μου ήταν η οπτική κάποιου ανθρώπου που τη σέβομαι. Τα πάντα, ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ…

Όταν είσαι ενεργός κάνεις και λάθη. Εμένα το πρόβλημά μου είναι να κάνω τα δικά μου λάθη. Όταν η καλή πρόθεση γίνεται εμμονή και δεν ακούς, εκεί νομίζω λίγο χάνεται. Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Εγώ ενοχλούμαι όταν δεν θέλεις να ακούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο: