Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την αλλαγή στο Pop Up - «Από σήμερα θα...»

Η νέα ώρα και η ατάκα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την αλλαγή στο Pop Up - «Από σήμερα θα...»

Λίγο αφού ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές της την μεγάλη αλλαγή που έγινε στο Pop Up, καθώς από σήμερα κιόλας, η εκπομπή θα προβάλλεται στη 1.

Μετά τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή, το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει την ώρα και να τη βάλει λίγο νωρίτερα.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη συγκεκριμένη αλλαγή σήμερα το μεσημέρι και έδειξε να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη για τη νέα αρχή που κάνει από σήμερα η εκπομπή της.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την αλλαγή στο Pop Up

Συγκεκριμένα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Καλησπέρα. Καλώς ήρθατε. Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Καλή μας αρχή στη νέα μας ώρα γιατί από σήμερα θα είμαστε μαζί στη μία το μεσημέρι, κάθε μέρα. Θα είμαστε μαζί σας νωρίτερα, αλλά θα περνάμε ακόμη καλύτερα. Πολύ Pop και πολύ Up»!

Pop Up νέα ώρα

Και πρόσθεσε: «Καλή αρχή. Είναι σαν να είμαστε σε πρεμιέρα και πάλι».

Η Νόβα ξεσκίζει την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: "Δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει στην τηλεόραση! Είναι..."

Νέο... ξεμάλλιασμα έχουμε στην ελληνική showbiz με πρωταγωνίστριες την Τζούλια Νόβα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το μοντέλο "στόλισε" κανονικότατα μπροστά στις κάμερες όλη την παρέα του Pop Up!

Αφορμή στάθηκαν κάποια σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη που θα διαβάσετε παρακάτω. Η Τζούλια Νόβα αρκετά θυμωμένη, λοιπόν, στην κάμερα του Πρωινού έκανε εμπάρκο στην εκπομπή της Ηλιάνας αναφέροντας πως αυτή η τηλεοπτικό παρέα δεν θα έπρεπε να έχει λόγο και δηλώνοντας πως δεν θα ήταν καλό να πηγαίνει κάποιος εκεί να δίνει συνεντεύξεις.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε εδώ και τον νέο σύντροφό της!