Θεοφανία Παπαθωμά: Παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου - «Όλα αυτά που είπε...»

Ξεκάθαρη η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεοφανία Παπαθωμά: Παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου - «Όλα αυτά που είπε...»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Πρωινό, η Θεοφανία Παπαθωμά αποφάσισε να πάρει θέση στις δηλώσεις που έχει κάνει ο αγαπημένος της, Γρηγόρης Πετράκος για την πανδημία του κορωνοϊού, ξεκαθαρίζοντας πως όλα όσα είπε ήταν βασισμένα σε μελέτες.

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί σάλος με την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και την ανάρτηση - φωτιά που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος με αποτέλεσμα να μην προβληθεί το Tik Talk.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν από τη μεριά του Γρηγόρη Πετράκου και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για ιδέες που έβγαλε από το μυαλό του αλλά για στοιχεία και μελέτες που έχει βρει στο διαδίκτυο.

Αυτά είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου

«Έγινε η προβολή; Τι να πω εγώ τώρα; Δεν έχουμε μοιραστεί τίποτα γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αλλά, αυτά που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη, ήταν αναδημοσίευση στατιστικών κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών. Δεν είπε κάτι δικό του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Δεύτερο "άκυρο" στον Γρηγόρη Πετράκο - Μετά τον ALPHA του ματαίωσαν και άλλη συνέντευξη

Όπως φαίνεται ακόμη ένα "ακυρο" είχε ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά τον σάλο με τον ALPHA, καθώς του ματαίωσαν και άλλη τηλεοπτική συνέντευξη.

Για το συγκεκριμένο γεγονός, μίλησαν σήμερα το πρωί της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, και αποκάλυψαν πως είχαν προγραμματισμένη συνέντευξη με τον τραγουδιστή, αλλά επέλεξαν να την ακυρώσουν.

«Να πούμε και κάτι για εμάς, εμείς σήμερα είχαμε κανονισμένη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Πετράκο...», είπε η Σίσσυ Καλλίνη.

«Είχαμε κανονισμένη συνέντευξη, αλλά αποφασίσαμε να μην γίνει για πολλούς λόγους, τουλάχιστον αυτό το διάστημα. Νιώθω ότι όλοι φέρουμε ευθύνη για το τι ακούγεται από τις εκπομπές μας, από τα ραδιόφωνά μας και χρειάζεται μια προσοχή όταν μιλάμε για θέματα υγείας», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ, από την άλλη έξαλλη είναι με τον Γρηγόρη Πετράκο η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία δεν δίστασε να βρίσει δημόσια με τα όσα έχουν γίνει.