Όλος γκρι ο καναπές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Φωτογραφία από το εσωτερικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλος γκρι ο καναπές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι όπου μένει μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο. Σε αυτή φαίνεται ο καναπές που έχουν στο σαλόνι, ο οποίος είναι όλος γκρι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή της και από την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της και ζήτησε τη γνώμη των follower της για το βιβλίο που θέλει να διαβάσει.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

«Τα παιδιά τα μαθήματα τους κι εγώ … ώρα για διάβασμα! Τι να διαλέξω όμως; Γράψτε μου ένα βιβλίο που διαβάσατε πρόσφατα και σας άρεσε», έγραψε.


Χαμός έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Τι συμβαίνει

Έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλο βρέθηκε σήμερα η κάμερα του Ευτυχείτε και κατέγραψαν τον χαμό από τα λουλούδια που περίμεναν την πρώην παρουσιάστρια!

Η Ελένη σήμερα έχει γενέθλια και γιορτάζει τα 51 της χρόνια με τους αγαπημένους της ανθρώπους, ωστόσο πολύ θαυμαστές έστειλαν τα δικά τους δώρο στο σπίτι της! Το ίδιο έκανε και η εκπομπή Ευτυχείτε που έστειλε εκεί την ρεπόρτερ της για να της παραδώσει μια ανθοδέσμη.

Ωστόσο, η μέρα της Ελένης δεν ξεκίνησε καλά αφού ένα δημοσίευμα για το γιος της κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Βίντεο έξω από το σπίτι της Ελένης και του Ματέο Παντζόπουλου