GNTM 3: Το ρούχο της Ρασέλ σήκωσε θύελλα αντιδράσεων - «Δεν φοράει τίποτα από κάτω;»

Τα σχόλια οργίασαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Το ρούχο της Ρασέλ σήκωσε θύελλα αντιδράσεων - «Δεν φοράει τίποτα από κάτω;»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν μάθημα πασαρέλας με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Το ρούχο ωστόσο που επέλεξε να φορέσει η Ρασέλ ήταν αρκετό για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τον Εμμάνουελ να παρατηρεί πως δεν φοράει απολύτως τίποτα από κάτω.

Η Ρασέλ επέλεξε να φορέσει μία ημιδιάφανη φούστα και ενώ περπατούσε φαινόταν μία ξεκάθαρη εικόνα του σώματός της.

Ο Εμμάνουελ τότε συνειδητοποίησε πως δεν έχει βάλει από κάτω κάτι ενώ η Μαρινέλα από τη μεριά της είπε πως πολύ συχνά προσπαθεί να προκαλέσει με την εμφάνισή της.

Δείτε εδώ ποιον παίκτη διώχνει από το παιχνίδι η Βίκυ Καγιά.

Πρόωρα ο τελικός του GNTM 3 - Σήμερα γυρίζεται ο ημιτελικός

Πρόωρα γυρίζεται λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο ημιτέλος του GNTM 3 με τον τελικό να είναι μόνο αυτό που θα μένει για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκομπή Ευτυχείτε, με την δημοσιογράφο να βρίσκεται έξω ακριβώς από το κτίριο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα αυτή τη στιγμή.

H , Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά βλέπουμε αρχές Νοεμβρίου να γυρίζεται ο μεγάλος τελικός… είναι πολύ νωρίς και τρέχουν να προλάβουν τα γυρίσματα λόγω της κατάστασης… Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε η τελική φωτογράφιση σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστείων και εκεί ήταν οι παίκτες που έχουν απομείνει, όλοι οι κριτές και ο κύριος Καράβας».