Big Brother: "Πλακώθηκαν" Σοφία και Χρήστος - Ο άγριος καυγάς που τάραξε το σπίτι

Ανέβηκαν οι τόνοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother:

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε να διαδραματίζεται ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στην Σοφία και τον Χρήστο. Οι δυο τους πλακώθηκαν για τα καλά και ο καυγάς τους ήταν τόσο μεγάλος που κατάφερε να ταράξει όλο το σπίτι μετά το live.

Ο καυγάς του Χρήστου με τη Δανέζη έγινε για το... διαβατήριο του Παναγιώτη, μία κουβέντα που ξεκίνησε από παλιότερα πειράγματα στους δίδυμους που τους έλεγαν πως θέλουν διαβατήριο για να πάνε Θεσσαλονίκη. Δείτε και ποιος κερδίζει την υπεραρχηγεία.

Η Σοφία ξεκαθάρισε πως μετά από τις πράξεις τους δεν θα γίνουν δεκτοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί οι άνθρωποι είναι ντόμπροι και λένε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού δεν κάνουν πισώπλατα. Ο Χρήστος της απάντησε πως με τις φράσεις της αυτές τον απειλεί, ατάκα που έκανε τη Σοφία να ξεσπάσει.

Μάλιστα, τα νεύρα της ήταν τόσο πολλά που ενώ του έκανε ερωτήσεις, και εκείνος πήγαινε να της απαντήσει, του φώναζε «Μη μιλάς». Ο Χρήστος διατήρησε και με το παραπάνω την ψυχραιμία του, γεγονός που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τη Σοφία, η οποία ξεσήκωσε όλο το σπίτι με τις φωνές της.

Παναγιώτης Βαρουξής: "Δεν ερωτεύτηκα ποτέ την Χριστίνα"

Καλεσμένος στο Love it μετά την αποχώρηση του από το Big Brother ήταν ο Παναγιώτης Βαρουξής οποίος μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα δήλωσε πως δεν ερωτεύτηκε ποτέ την Χριστίνα.

«Με την Χριστίνα αισθάνθηκα πιο κοντά, όχι ερωτικά. Δεν ερωτεύθηκα ποτέ. Άκουσα κάποιες δηλώσεις ότι πέρναγε και την κοίταγα επίμονα. Ούτε καν… Είχα ξεκαθαρίσει πως, εάν θα βγούμε, τότε θα δούμε αν ταιριάζουμε και έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα μες στη ζωή».

«Αυτό που βλέπατε μέσα στο σπίτι δεν ήταν φιλικό αλλά δεν ήταν και ο έρωτας! Αυτό που λες, «ερωτεύθηκα αυτή τη γυναίκα»! Μου άρεσε πολύ εξωτερικά. Είναι μια όμορφη γυναίκα και σου βγάζει κάτι. Οπότε ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα ένα άτομο κοντά μου. Αφού δεν μπορούσα να έχω τον Χρήστο, για να μην λένε ότι παίζουμε ομαδικά, ήμουν με την Χριστίνα. Προσπαθούσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις μέσα στο σπίτι» πρόσθεσε ο πρώην διαγωνιζόμενος του Big Brother.