Βig Brother - Highlights 2/11: Τα κλάματα του Βαρουξή, ο τσακωμός με την Δανέζη και η στρατηγική στην αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βig Brother - Highlights 2/11: Τα κλάματα του Βαρουξή, ο τσακωμός με την Δανέζη και η στρατηγική στην αποχώρηση

Στο χθεσινό 2/11 επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Χρήστο Βαρουξή να βάζει τα κλάματα, ενώ στην συνέχεια να τσακώνεται άσχημα με την Σοφία Δανέζη. Επίσης, αποκαλύφθηκε η στρατηγική στην αποχώρηση.

Big Brother: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Χρήστος μετά την αποχώρηση για τον αδερφό του

Στο επεισόδιο είδαμε την αντίδραση που είχε ο Χρήστος μετά την αποχώρηση του αδερφού του. Μόλις μπήκε μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας ξέσπασε σε δάκρυα καθώς όπως εξήγησε δεν έχει υπάρξει ούτε μία μέρα χωρίς τον Παναγιώτη.

Η αποχώρησή του φαίνεται πως του στοίχισε πάρα πολύ. Οι δυο τους άλλωστε δεν έχουν περάσει ούτε μία μέρα χωριστά και έτσι τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση.

Όπως είπε μάλιστα, έχει σκοπό να μείνει άλλη μία εβδομάδα μέσα στο σπίτι για να τιμήσει τους ανθρώπους που τον ψήφισαν στην προηγούμενη αποχώρηση και στη συνέχεια να φύγει. Δείτε τι είπε ο Παναγιώτης για τα άτομα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι.

"Πλακώθηκαν" Σοφία και Χρήστος - Ο άγριος καυγάς που τάραξε το σπίτι

Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Σοφία και τον Χρήστο. Οι δυο τους πλακώθηκαν για τα καλά και ο καυγάς τους ήταν τόσο μεγάλος που κατάφερε να ταράξει όλο το σπίτι μετά το live.

Ο καυγάς του Χρήστου με τη Δανέζη έγινε για το... διαβατήριο του Παναγιώτη, μία κουβέντα που ξεκίνησε από παλιότερα πειράγματα στους δίδυμους που τους έλεγαν πως θέλουν διαβατήριο για να πάνε Θεσσαλονίκη.

Η Σοφία ξεκαθάρισε πως μετά από τις πράξεις τους δεν θα γίνουν δεκτοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί οι άνθρωποι είναι ντόμπροι και λένε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού δεν κάνουν πισώπλατα. Ο Χρήστος της απάντησε πως με τις φράσεις της αυτές τον απειλεί, ατάκα που έκανε τη Σοφία να ξεσπάσει.

Μάλιστα, τα νεύρα της ήταν τόσο πολλά που ενώ του έκανε ερωτήσεις, και εκείνος πήγαινε να της απαντήσει, του φώναζε «Μη μιλάς». Ο Χρήστος διατήρησε και με το παραπάνω την ψυχραιμία του, γεγονός που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τη Σοφία, η οποία ξεσήκωσε όλο το σπίτι με τις φωνές της.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την αρχηγεία

Ο Μεγάλος Αδερφός έχει δείξει ότι έχει ακόμα πολλές εκπλήξεις για τους συγκατοίκους και έτσι η διαδικασία ανάδειξης του αρχηγού της εβδομάδας άλλαξε σημαντικά.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες ψήφισαν live προκειμένου να αναδείξουν τους δύο που θα διεκδικήσουν μία «υπεραρχηγία». Η αρχηγία αυτή, πέρα από την ασυλία, δίνει το δικαίωμα της διπλής ψήφου σε αυτόν που την έχει.

Σήμερα λοιπόν οι τρεις παίκτες διαγωνίστηκαν και νικητής της δοκιμασίας βγήκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς για ακόμα μία φορά.

Τα πάνω κάτω στην ψηφοφορία - Η απόφαση της Σοφίας που ανατρέπει τα δεδομένα

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο μία σημαντική απόφαση που πήρε η Σοφία πρόκειται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να φέρει τα πάνω κάτω στην ψηφοφορία.

Οι δυο τους συζήτησαν τα όσα έγιναν την ώρα που παιζόταν η αρχηγεία και φυσικά η συζήτηση πήγε στην ψηφοφορία της εβδομάδας, η οποία μπορεί να διαμορφωθεί άνετα από το δικαίωμα που έχει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Η Σοφία ωστόσο ξεκαθάρισε πως ήρθε η ώρα να βρεθούν υποψήφιοι και παίκτες που δεν το έχουν βιώσει ποτέ, όπως ο Δημήτρης Πυργίδης, ξεσκεπάζοντας με τον τρόπο αυτό την στρατηγική που έχει. Μάλιστα σχολίασε πως τη βδομάδα αυτή μπορεί και η Άννα Μαρία να τον στοχεύσει.