Κάφε της Χαράς: Όλη η αλήθεια για το ρόλο του "Φατσέα" - «Το μεγάλο πρόβλημα ήταν...»

Όσα αποκάλυψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάφε της Χαράς: Όλη η αλήθεια για το ρόλο του

Τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη Μπέσσυ Μάλφα είχε καλεσμένους στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας 2/11 ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο ταλαντούχοε ηθοποιός μάλιστα, στη συνέντευξη τους μεταξύ άλλων, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το ρόλο του "Φατσέα" στη σειρά «Το καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, πως η σύζυγός του ήταν αυτή που τον έπεισε να υποδυθεί τον ρόλο, αφού ο ίδιος ήταν προβληματισμένος με το γεγονός ότι δεν είναι ένα συμπαθητικό πρόσωπο.

Αυτή είναι η αλήθεια για το ρόλο του Φατσέα στο Καφέ της Χαράς

«Ο ρόλος είναι δημιούργημα του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. Από ένα σημείο και πέρα ο σκηνοθέτης και εγώ όταν βλέπαμε κάτι σωστό δεν μας πήγαινε η γλώσσα. Το θέλαμε και αυτό λάθος.

Η Μπέσσυ Μάλφα με έπεισε να κάνω τον Φατσέα. Με έψησε. Παρενέβη και μου είπε θα τον κάνεις. Στην πρώτη ανάγνωση είπα “τι να κάνω από αυτόν τον άνθρωπο;” Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν πως δεν είχε τίποτα το συμπαθητικό πάνω του ο Φατσέας. Σε κάθε ρόλο πρέπει να βρω κάτι να δεθώ. Μετά μάλλον το παράκανα. Γιατί ο Φατσέας παράγινε συμπαθής» είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ποια όμως από την άλλη, θα ερωτευτεί παράφορα ο Πώποτας;

Οριστικό τέλος από το Καφέ της Χαράς - «Είναι η απόφαση που έχουν πάρει...»

Μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Pop Up, ένα πρόσωπο που είχαμε δει στην πρώτη εκδοχή του Καφέ της Χαράς, ανακοίνωσε πως είναι οριστικό το τέλος της από τη σειρά και πως πρόκειται για μία απόφαση που πήραν άτομα που ξέρουν καλύτερα τη δουλειά.

Μπορεί στον νέο κύκλο να βλέπουμε πολλούς ηθοποιούς από τα παλιά ωστόσο σίγουρα υπάρχουν και μερικές αισθητές απουσίες.

Αυτό είναι το πρόσωπο από το Καφέ της Χαράς που μίλησε για το οριστικό τέλος του από τη σειρά

Μία από αυτές είναι και αυτή της «Μπουλίτσας». Η Χριστίνα Αρχοντή μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τη συμμετοχή της στην γνωστή σειρά του ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μία ιστορία που έχει αφήσει πλέον πίσω της.

«Φέτος τελείωσα τις σπουδές μου με τη φυσικοθεραπεία, πήρα το πτυχίο μου με άριστα και έδωσα Πανελλήνιες και μπήκα τρίτη στη Βιολογία Αθήνας.

Η αλήθεια είναι ότι σε δραματική σχολή δεν έχω πάει ακόμα. Όμως έχω παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής από δύο σπουδαίους ηθοποιούς του Εθνικού Θεάτρου κι εξακολουθώ να παρακολουθώ, απλά είχαν προτεραιότητα οι σπουδές μου στις επιστήμες υγείας και των θετικών επιστημών.

Δεν υπάρχει πικρία, δεν στεναχωριέμαι πλέον γιατί είναι η απόφαση που έχουν πάρει τα κατάλληλα πρόσωπα». Δείτε εδώ πώς τα πήγε σε τηλεθέαση την Παρασκευή το Καφέ της Χαράς.

Καφέ της Χαράς Μπουλίτσα