Ευθύμης Ζησάκης: Αποκαλύπτει πως είναι να ζεις με κορωνοϊό - "Είχα 40 πυρετό και μια πρωτόγνωρη..."

Ποια είναι η κατάσταση του;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευθύμης Ζησάκης: Αποκαλύπτει πως είναι να ζεις με κορωνοϊό -

Ο Ευθύμης Ζησάκης εμφανίστηκε μέσω Skype στο Happy Day και μίλησε για το πως είναι να ζεις σε καραντίνα με κορωνοϊό. Ο ίδιος το περνάει εδώ και 1,5 εβδομάδες και μαζί με την κοπέλα του Χρύσα Παπαλελούδη η οποία ωστόσο δεν νοσεί.

«Εμείς παίρναμε όλα τα μέτρα με μεγάλη προσοχή, οπότε μας ήρθε ξαφνικό. Αρχικά είχα κάποια δέκατα και θορυβήθηκα. Μπήκαμε με την κοπέλα μου προληπτικά σε καραντίνα και μέσα σε δυο ημέρες έκανα πολύ υψηλό πυρετό έφτασε 40. Κάναμε τεστ και οι δυο και το δικό μου βγήκε θετικό. Η Χρύσα δεν είχε κορονοϊό. Εκείνη με φροντίζει, αλλά δεν έχει συμπτώματα.

Μετά το τεστ συνεχίσαμε για 14 ημέρες την καραντίνα. Πέφτει ο πυρετός και ξεκινά μια κόπωση. Μια κόπωση πρωτόγνωρη που όσο και να ξεκουραζόμουν και να έτρωγα καλά, δεν περνούσε για πέντε μέρες.

Τώρα έχει περάσει 1,5 εβδομάδα και νιώθω λίγο καλύτερα. Αλλά η αίσθησή μου είναι ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επιστρέψει.

Προσέχαμε γιατί στο κοντινό μας περιβάλλον είχαμε και ανθρώπους που το πέρασαν γιατί είναι ένας ιός που δεν γνωρίζεις τη δυναμική του. Δεν είχα καμία καινούργια επαφή. Τον τελευταίο καιρό ήμουν μόνο με κοντινούς μου ανθρώπους και το κόλλησα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ευθύμης Ζησάκης.

ζησάκης κορωνοϊός

Έτοιμος για γάμο ο Ευθύμης Ζησάκης - Έκανε την αποκάλυψη

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο γάμου. O γοητευτικός ηθοποιός, δε δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη για τη σχέση του με τη σύντροφό του η οποία σίγουρα θα συζητηθεί!

Ο Ευθύμης Ζησάκης παρουσιάζει μία εκπομπή στην Κύπρο μαζί με την σύντροφό του και όπως αποκάλυψε, δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος και πιο ερωτευμένος!

«Όχι απλώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, αλλά μου αρέσει να τη βλέπω να δουλεύει και να τη θαυμάζω. Σαφώς και δηλώνω ερωτευμένος αλλά δηλώνω ερωτευμένος και σαν συνεργάτης» είπε με γλυκύτητα ο Ευθύμης Ζησάκης και δεν έκρυψε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο γάμου.

Σίγουρα πάντως δεν είναι καθόλου αρνητικός αφού αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει πρόταση αλλά δεν με φοβίζει καθόλου. Σαφώς και θέλω να κάνω οικογένεια και το ξέρει. Τον γάμο δεν τον φαντάζομαι ως κάτι πάρα πολύ οργανωμένο αλλά ως κάτι που θα εμπεριέχει αγάπη, σεβασμό και ανθρώπους που θα χαρούν με τη χαρά σου» τόνισε ο ηθοποιός.