Big Brother: Αποκαλύπτεται το αληθινό πρόσωπο της Άννας Μαρίας - Εναντίον της μέχρι και η Ραμόνα

Ο άγριος τσακωμώς! Θα την στήσουν όλοι στοι τοίχο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αποκαλύπτεται το αληθινό πρόσωπο της Άννας Μαρίας - Εναντίον της μέχρι και η Ραμόνα

Ένα απίστευτο spoiler έγινε για το Big Brother. Θα παρακολουθήσουμε έναν άγριο καβγά ανάμεσα στην Άννα Μαρία και στην Ραμόνα, με την δεύτερη να είναι εναντίον της απο εδώ και στο εξής. Όπως θα δούμε να λένε όλοι οι παίκτες το αληθινό πρόσωπο της Ψυχαράκη, αποκαλύφθηκε.

Οι δύο παίκτριες και πρώην κολλητές φίλες, θα τσακωθούν άσχημα μέσα στο μπάνιο, με την Άννα Μαρία να λέει στη Ραμόνα: «Έπρεπε να ντρέπεσαι για το πως μου συμπεριφέρεσαι...». Και η Ραμόνα να απαντάει «Εσύ να ντρέπεσαι... Δεν ντρέπομαι για τίποτα. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για το θέατρο, το ψέμα και τη διπροσωπία… Έχει τελειώσει η Άννα Μαρία για εμένα, την έχω καταλάβει...».

Ενώ ο Δημήτρης Κεχαγιάς με δεν αντέχει άλλο με την κατάσταση, λέει στον Μεγάλο Αδελφό: «Σηκώνομαι πρωί πρωί και μου ζαλίζει τα @@@@@ για πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να μου ζαλίζει τα @@@@@ και της είπα τέλος από την αποθήκη, δεν υπάρχει λόγος..»! «Λύγισε» η Άννα Μαρία μόλις είδε τη μητέρα της. Ξέσπασε σε κλάματα στην συνάντηση τους.

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Αδειάζει" την Σοφία και δηλώνει - "Η Άννα Μαρία προσπαθεί να μιμηθεί την..."

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε στο OPEN για τα όσα συμβαίνουν στο Big Brother και σχολίασε την "σχέση" της Σοφίας με τον Δημήτρη αλλά και την Άννα Μαρία.

«Είναι ένα φλερτ, αρχές έρωτα που νομίζω ότι το αρσενικό ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος και το θηλυκό η Σοφία τον συμπαθεί και κατά τα άλλα τον χειρίζεται… Δεν ξέρω αν η Σοφία είχε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι… ρώτησα το φυσιολογικό, δύσκολο μου φαίνεται να μην είχε…».

Όσο για την Άννα Μαρία υπογράμμισε: «Την Άννα-Μαρία από το σπίτι θα την πάρουμε όταν τελειώσει η εκπομπή με τη μέθοδο της νάρκωσης. Της αρέσει πολύ, θα αρνείται να φύγει. Έχει μία τάση να μιμηθεί την Αλίκη αλλά δεν έχει όρια, δεν έχει τον Θεό της. Είναι απίστευτη. Όσο μπορεί να μου ενοχλεί το κεντρικό, νευρικό σύστημα, θέλεις να την παρακολουθείς. Είναι μεθυστική και εθιστική». Ράγισαν καρδιές ο Βαρθακούρης με τον Μικρούτσικο για τον σεισμό στη Σάμο.