Ανατροπή με την Ελεονώρα Μελετή στον ALPHA - Είδηση της τελευταίας στιγμής

Εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή με την Ελεονώρα Μελετή στον ALPHA - Είδηση της τελευταίας στιγμής

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όλοι γνωρίζαμε πως η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη αποχωρήσει από τον ALPHA και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν στο οικονομικό ώστε να σπάσουν μια για πάντα το συμβόλαιο. Πριν από λίγα λεπτά ωστόσο έχει γνωστό πως υπάρχει μια τεράστια ανατροπή καθώς οι δυο πλευρές έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για σήμερα.

Για την ακρίβεια, στην εκπομπή Ευτυχείτε ειπώθηκε πως οι ιθύνοντες του ALPHA σήμερα θα συναντηθούν με την παρουσιάστρια και υπάρχει θετικό κλίμα κι από τις δυο πλευρές να βρεθεί μια λύση ώστε η συνεργασία τους να συνεχιστεί.

Ακούστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Η ανακοίνωση του ALPHA για την Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και επίσημα εκτός του ALPHA και την ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται».

Όπως είπε η παρουσιάστρια, οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αληθινές και από αύριο δεν θα βλέπουμε στον alpha την εκπομπή «Ώρα για μελέτη».

Μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης που το γνώριζε, νωρίτερα στην εκπομπή του πέταξε ένα απίστευτο "καρφί".

«Το ότι δεν θα είναι αύριο η Ελεονώρα Μελέτη, είναι κάτι που θα δούνε αύριο κι όλας οι τηλεθεατές. Σχετικά με την Ελεονώρα, δεν είναι κρυφό, γράφτηκε σε όλα τα sites ότι αποχώρησε από την πρωινή ζώνη. Υπήρχαν πολλά θέματα ούτε αυτό ήταν κρυφό, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε εμείς ούτε η Ελεονώρα ούτε το κανάλι, κανείς δεν κρύβεται από τους τηλεθεατές.

Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο στην πορεία δεν της βγήκε, αυτό συμβαίνει και στον έρωτα… Δεν βγήκε θα δούνε κάτι άλλο αύριο οι τηλεθεατές», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.