Big Brother: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Παναγιώτη - Τι πείραξε στα... φρύδια του;

Πάγωσε την εικόνα η Καινούργιου για να δει καλύτερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Παναγιώτη - Τι πείραξε στα... φρύδια του;

Μια αλλαγή στην εμφάνιση του έκανε ο Παναγιώτης Βαρουξής μετά την αποχώρηση του από το σπίτι του Big Brother. Τι πείραξε στα φρύδια του και τον κατάλαβε η Κατερίνα Καινούργιου;

O Παναγιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της λέγοντας «Ελπίζω ο αδερφός μου να μείνει πολύ καιρό στο σπίτι... Το μόνο άτομο που μας στήριξε είναι η Άννα Μαρία και θα την αγαπώ και έξω... Η Άννα Μαρία ένα κακό έχει είναι υπερβολική».

Μετά τις δηλώσεις του, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου που τον παρατηρούσε προσεχτικά είπε: «Ο Παναγιώτης είδε όλα τα επεισόδια, δεν πήγε ούτε στην τουαλέτα, non stop... και έβγαλε το φρύδι του, το παραπήρε, δεν έχει γωνία.. Δεν είναι κακό να βγάζεις τα φρύδια ένας άντρας, αλλά το παραπήρε!» και ζήτησε να παγώσουν το πλάνο. Δείτε τι είπε ο Παναγιώτης για τα άτομα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι.

Big Brother Παναγιώτης Βαρουξής φρύδια

Big Brother: Ξεκάθαρος ο Παναγιώτης - «Άλλαξα γνώμη για άτομα από το σπίτι»

Ο Παναγιώτης Βαρουξής εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων μίλησε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο για τα άτομα που γνώρισε μέσα στο σπίτι, σχολιάζοντας πως για πολλούς άλλαξε γνώμη αφού είδε τα επεισόδια.

Ο ένας από τους δύο δίδυμους αποχώρησε την Παρασκευή από το παιχνίδι και θέλησε να κάνει μία έκπληξη στον αγαπημένο παρουσιαστή που έχει πλέον συνηθίσει να βλέπει πρόσωπα που σχολιάζει να εμφανίζονται στην εκπομπή του.

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως έχασε πάσα ιδέα για μερικά άτομα μέσα στο σπίτι ωστόσο μένει σταθερή η άποψή του για κάποιους.

Ο Παναγιώτης επίσης σχολίασε πως αγαπάει πολύ την Άννα Μαρία παρ' όλο που κάποιοι τη θεωρούν... τρελή. "Έχει ωραία τρέλα" είπε ο Παναγιώτης τονίζοντας πως την αγάπησε όταν σε μία δοκιμασία την είδε να τον σταυρώνει.

Παναγιώτης Βαρουξής: "Δεν ερωτεύτηκα ποτέ την Χριστίνα"

Καλεσμένος στο Love it μετά την αποχώρηση του από το Big Brother ήταν ο Παναγιώτης Βαρουξής οποίος μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα δήλωσε πως δεν ερωτεύτηκε ποτέ την Χριστίνα.

«Με την Χριστίνα αισθάνθηκα πιο κοντά, όχι ερωτικά. Δεν ερωτεύθηκα ποτέ. Άκουσα κάποιες δηλώσεις ότι πέρναγε και την κοίταγα επίμονα. Ούτε καν… Είχα ξεκαθαρίσει πως, εάν θα βγούμε, τότε θα δούμε αν ταιριάζουμε και έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα μες στη ζωή».

«Αυτό που βλέπατε μέσα στο σπίτι δεν ήταν φιλικό αλλά δεν ήταν και ο έρωτας! Αυτό που λες, «ερωτεύθηκα αυτή τη γυναίκα»! Μου άρεσε πολύ εξωτερικά. Είναι μια όμορφη γυναίκα και σου βγάζει κάτι. Οπότε ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα ένα άτομο κοντά μου. Αφού δεν μπορούσα να έχω τον Χρήστο, για να μην λένε ότι παίζουμε ομαδικά, ήμουν με την Χριστίνα. Προσπαθούσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις μέσα στο σπίτι» πρόσθεσε ο πρώην διαγωνιζόμενος του Big Brother.