Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αργύρης Πανταζάρας: Η περιπέτεια που πέρασε με την 'Ελλη Τρίγγου στο αεροδρόμιο για Κάννες

Τι συνέβη;

Αργύρης Πανταζάρας: Η περιπέτεια που πέρασε με την 'Ελλη Τρίγγου στο αεροδρόμιο για Κάννες
News 03.11.2020 15:27
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Την περιπέτεια που έζησε στο αεροδρόμιο για τις Κάννες μαζί με την πρώην σύντροφο του Έλλη Τρίγγου αποκάλυψε ο Αργύρης Πανταζάρας στην Φωλιά των Κου Κου!

Στο τσακ δεν πήραμε το βραβείο. Ήταν εξαιρετικά! Νομίζω περάσαμε καλύτερα απ’ όλους εκεί πέρα. Μπορεί να είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά είμαστε και σεμνοί μέσα μας. Μπορεί να το γιορτάζουμε, όπως ξέρουμε εμείς να το γιορτάζουμε, γιατί πραγματικά δώσαμε ένα καλό στίγμα και κάναμε καλή εντύπωση και η ταινία ήταν πολύ καλή. Πιστεύω ότι είχε νόημα να γίνει αυτό που έγινε με την ταινία της Αιγύπτου, γιατί είναι καλή εξίσου”, ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας για την εμπειρία του στις Κάννες.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που έζησαν με την Έλλη Τρίγγου: “Χάσαμε ένα αεροπλάνο. Έπρεπε να συμπληρώσουμε έγγραφα της ελληνικής κυβέρνησης. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι πιο προσεκτική από τις άλλες. Δείτε την αλλαγή στην εμφάνιση του.

Υπήρχε ένα χαρτί που έπρεπε να συμπληρώσεις, που έχει να κάνει με την κυβέρνηση και την προστασία, το οποίο είναι αυστηρό. Το συμπληρώσαμε και πήραμε μία πτήση πιο μετά, γιατί χάσαμε το αεροπλάνο”.

Έβαλε τέλος στις φήμες πρώην ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι - Είναι οριστικός ο χωρισμός

έλος στις φήμες περί επανασύνδεσης με την πρώην σύντροφο του έβαλε ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, από τη σειρά Κόκκινο Ποτάμι. Ο χωρισμός τους είναι οριστικός και το επιβεβαίωσε.

Αυτός ο ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι έβαλε τέλος στις φήμες και είπε ότι ο χωρισμός του είναι οριστικός

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Αργύρη Πανταζάρα και την Έλλη Τρίγγου να είναι ξανά ζευγάρι, με τον ηθοποιό ωστόσο να έχει γίνει έξαλλος με τα όσα γράφονται.

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια σέλφι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου» ,σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

Και συνεχίζει μιλώντας στη Real Life: «Ειδικότερα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με όλα αυτά που περνάμε, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ. Αυτό, όμως, που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μιλάμε για άλλους χωρίς στοιχεία, γιατί μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν εμπλέκονται άμεσα».

Να σημειώσουμε ωστόσο πως, στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει μπει ο Αργύρης Πανταζάρας τον άνδρα με τον οποίο θα ζήσει έναν νέο έρωτα η Δρόσω, η αδερφή της Ασημίνας, την οποία παίζει η Έλλη Τρίγκου. Για αυτό το λόγο μάλιστα, βγήκαν οι φήμες περί επανασύνδεσης, καθώς συμπρωταγωνιστούν στην ίδια σειρά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Πρωινό έκανε spoiler για το μέλλον της Δρόσως - Αυτό το ρόλο θα παίξει ο Αργύρης Πανταζάρας

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιοί αντάλλαξαν βέρες στα γυρίσματα; Αποκάλυψη τώρα!

Share