Έκτακτο ανακοινωθέν για τη Σία Κοσιώνη

Τι συνέβη με την παρουσίαστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτο ανακοινωθέν για τη Σία Κοσιώνη

Μόλις πριν από μερικές ώρες, ο ΣΚΑΪ κυκλοφόρησε ένα νέο έκτακτο ανακοινωθέν για την Σία Κοσιώνη, το οποίο αφορά το αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα έχει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από το μέτωπο των αμερικανικών εκλογών.

Η δημοσιογράφος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ουάσιγκτον προκειμένου να μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν με τις εκλογές που θα κρίνουν το μέλλον των ΗΠΑ και αφορούν σε κάθε περίπτωση όλο τον κόσμο.

Ο ΣΚΑΪ πρόκειται να μεταδώσει με κάθε λεπτομέρεια τις εκλογές και τη μάχη ανάμεσα σε Τραμπ και Μπάιντεν και έτσι πριν από λίγο κυκλοφόρησε ένα σποτάκι για απόψε.

Αυτό είναι το έκτακτο ανακοινωθέν για την Σία Κοσιώνη

Έκτακτο παράρτημα του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη και το δελτίο

Μόλις πριν από λίγη ώρα, κυκλοφόρησε ένα έκτακτο παράρτημα του ΣΚΑΪ, το οποίο αφορά τόσο τη Σία Κοσιώνη όσο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το οποίο θα αναλάβει την μετάδοση των αμερικάνικων εκλογών την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό είναι το έκτακτο παράρτημα του ΣΚΑΪ για την Σία Κοσιώνη και το δελτίο

Η πιο κρίσιμη εκλογική αντιπαράθεση. Η μάχη Τραμπ-Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο λεπτό προς λεπτό στον ΣΚΑΪ.

Η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Απόστολος Μαγγηριάδης, οι ανταποκριτές του ΣΚΑΪ και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού καταγράφουν τα κρίσιμα σημεία της εκλογικής αναμέτρησης. Ζωντανά από την Ουάσιγκτον και με απευθείας συνδέσεις από τα επιτελεία Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών, αλλά και τα κέντρα αποφάσεων όλου του πλανήτη ο ΣΚΑΪ παρακολουθεί την πρωτοφανή εκλογική μάχη, εν μέσω κορωνοϊού.

Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη ζωντανά από την Ουάσιγκτον μεταφέρει τον εκλογικό παλμό.

Επίσης, έκτακτη εκπομπή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη 01.30 με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, καταγράφει την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό, με ειδικούς αναλυτές και ζωντανές συνδέσεις, ενώ την Τετάρτη στις 21.00, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο, ο Παύλος Τσίμας αποκωδικοποιεί με τους καλεσμένους του το αποτέλεσμα της κάλπης.

Τρίτη 3 & Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, οι αμερικανικές εκλογές στον ΣΚΑΪ. Δείτε εδώ και τη συγκινητική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη από την εκκλησία.