My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτών, ανακοίνωσε ποιος είναι ο νικητής της σημερινής ημέρας, ο οποίος παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη Γεωργιάδου και η Έρη Λώλη. Χθες τη νίκη πήρε ο Μηνάς Αηδόνης, το πρώτο αγόρι που μπήκε στο παιχνίδι.

Οι διαγωνιζόμενοι ψήφισαν και ανέδειξαν νικήτρια με μικρή διαφορά την Τζένη, η οποία εντυπωσίασε με το look της. Αργότερα η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε πως το αυριανό θέμα είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης.

My Style Rocks: Στα «μαχαίρια» Αρετή και Τζένη - «Είσαι διπρόσωπη»

Κανονικός χαμός επικράτησε και σήμερα στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, ανάμεσα στην Αρετή Λις και την Τζένη Γεωργιάδου οι οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται στα μαχαίρια. Μάλιστα, η πρώτη δε δίστασε να αποκαλέσει διπρόσωπη την συμπαίκτριά της.

Οι δυο κυρίες τσακώθηκαν στο Gala και όπως όλα δείχνουν ακόμα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Η Αρετή χαρακτήρισε διπρόσωπη την Τζένη καθώς από τη μία της λέει ότι έχει στιλ και από την άλλη ότι έχει στιλίστα. Η Τζένη από τη μεριά της έδειξε πως διαφωνεί και κάπου εκεί, οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά. Δείτε και την πρώτη είσοδο άνδρα στο παιχνίδι.