Big Brother: Αρπάχτηκαν Ραμόνα και Άννα Μαρία - Οριστικό τέλος στη φιλία τους

Χαμός στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αρπάχτηκαν Ραμόνα και Άννα Μαρία - Οριστικό τέλος στη φιλία τους

Αρπάχτηκαν για τα καλά στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Ραμόνα και η Άννα Μαρία, μία κίνηση που δείχνει πως πλέον έχει έρθει το οριστικό τέλος στη φιλία των δύο κυριών. Μάλιστα, ο λόγος για τον οποίο τσακώθηκαν ήταν απλά απίθανος.

Η Άννα Μαρία μπήκε ενοχλημένη μέσα στο μπάνιο καθώς αναγκάστηκε να καθαρίσει την κουζίνα που είχαν στάξει τα σκουπίδια από τα τσόφλια των αυγών.

Η Ραμόνα αντέδρασε και τότε ανέβηκαν κάπως οι τόνοι ανάμεσά τους. Η Άννα Μαρία είπε στην Ραμόνα πως θα έπρεπε να ντρέπεται καθώς ποτέ δεν της έχει ζητήσει τίποτα και τότε εκείνη απάντησε πως θα έπρεπε να ντρέπεται η Άννα Μαρία για το θέατρο που παίζει και για την διπροσωπία. Δείτε τι συνέβη νωρίτερα ανάμεσα στον Θέμη και τη Σοφία.

Big Brother: Γυμνή η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στο διαδίκτυο - Η ανάρτηση της Χριστίνας

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, η οποία ποζάρει γυμνή. Γνωστή σελίδα στο Instagram μάλιστα, έκανε ένα κολάζ, με το οποίο θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα. Η Χριστίνα Ορφανίδου, που είναι φίλη της από το Big Brother και την στηρίζει, θέλησε να αναρτήσει την συγκεκριμένη φωτογραφία, θέλοντας να πει σημαντικά λόγια.

Συγκεκριμένα, στο Instagram κυκλοφορεί ένα κολάζ με την Αφροδίτη από το Big Brother και την Μπρίτνει Σπίαρς, με το μήνυμα «diamonds shine in every size», δηλαδή «τα διαμάντα λάμπουν σε όλα τα μεγέθη», εννοώντας τα κιλά.

Η Χριστίνα Ορφανίδου λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί την συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ της, γράφοντας «Όλες οι γυναίκες (ψηλές, κοντές, αδύνατες, εύσωμες, νεαρές, μεγαλύτερης ηλικίας) μπορούμε να τολμησουμε πράγματα και να απολαύσουμε το κορμί μας». Αυτός μάλιστα, είναι ο πραγματικός λόγος που άγγιξε το επίμαχο σημείο του Κεχαγιά.

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή γυμνή

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Αδειάζει" την Σοφία και δηλώνει - "Η Άννα Μαρία προσπαθεί να μιμηθεί την..."

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε στο OPEN για τα όσα συμβαίνουν στο Big Brother και σχολίασε την "σχέση" της Σοφίας με τον Δημήτρη αλλά και την Άννα Μαρία.

«Είναι ένα φλερτ, αρχές έρωτα που νομίζω ότι το αρσενικό ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος και το θηλυκό η Σοφία τον συμπαθεί και κατά τα άλλα τον χειρίζεται… Δεν ξέρω αν η Σοφία είχε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι… ρώτησα το φυσιολογικό, δύσκολο μου φαίνεται να μην είχε…».

Όσο για την Άννα Μαρία υπογράμμισε: «Την Άννα-Μαρία από το σπίτι θα την πάρουμε όταν τελειώσει η εκπομπή με τη μέθοδο της νάρκωσης. Της αρέσει πολύ, θα αρνείται να φύγει. Έχει μία τάση να μιμηθεί την Αλίκη αλλά δεν έχει όρια, δεν έχει τον Θεό της. Είναι απίστευτη. Όσο μπορεί να μου ενοχλεί το κεντρικό, νευρικό σύστημα, θέλεις να την παρακολουθείς. Είναι μεθυστική και εθιστική». Ράγισαν καρδιές ο Βαρθακούρης με τον Μικρούτσικο για τον σεισμό στη Σάμο.