GNTM 3: Έξαλλη με την αποχώρηση του Ηρακλή η σύντροφός του

Το "καρφί" που έριξε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Έξαλλη με την αποχώρηση του Ηρακλή η σύντροφός του

Στο χθεσινό επεισόδιο GNTM 3 αποχώρησε ο Ηρακλής, ένα από τα μεγάλα φαβορί. Αυτό έκανε έξαλλη την κοπέλα του η οποία το σχολίασε στον προσωπικό λογαριασμό της.

Αν και ο Ηρακλής τα πήγαινε πολύ καλά και οι κριτές είχαν πολλές απαιτήσεις από αυτόν αλλά στις δυο τελευταίες δοκιμασίες βρέθηκε στην τελική δυάδα αποχώρησης.

Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε κάτι που ξάφνιασε το κοινό. Πιο πολύ όμως νευρίασε την κοπέλα του η οποία χαρακτήρισε το επεισόδιο "fail" Δείτε εδώ την αποχώρηση του.

gntm ηρακλης

GNTM 3: Το παράπονο του Ηρακλή μετά την αποχώρηση - "Δεν πρόλαβα..."

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο GNTM 3 3/10 και κανένας δεν το περίμενε μιας και ήταν από τα πιο δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις μετά την αποχώρησή του.

Ο λόγος της αποχώρησης ήταν οι δυο τελευταίες δοκιμασίες που δεν τα πήγε καλά και η κρητική επιτροπή αν και τον θεωρούσε φαβορί έκρινε πως πρέπει να φύγει.

«Δεν το περίμενα. Πραγματικά δεν περίμενα να αποχωρήσω σήμερα. Πολύ νωρίς. Το έψηνα να προσπαθήσω λίγο παραπάνω από την αποχώρηση του Εμάνουελ. Αλλά δεν πρόλαβα. Ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που θα πάω σπίτι, στους φίλους και την οικογένειά μου.

Αλλά από την άλλη ήθελα τώρα να αρχίσω να προσπαθώ, που μπαίνει το ανταγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Θα μου λείψουν όλα, αλλά τι να κάνουμε; Παιχνίδι είναι. Τώρα βγαίνω έξω στη ζωή» είπε ο Ηρακλής.

GNTM 3: «Ράγισε» καρδιές ο Ηρακλής - Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα του

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Ηρακλής έκανε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα του και για όλα όσα βίωσε με την οικογένειά του και με τον ρατσισμό, με το λόγια του να «ραγίζουν» κανονικά καρδιές.

Μετά τον καυγά που διαδραματίστηκε στο σετ, ο Ηρακλής ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι η άλλη παρέα του έκανε κάποιου είδους μπούλινγκ, κάτι που έχει βιώσει πολλές φορές στη ζωή του.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος άφησε εκείνον και τη μητέρα του, αποκαλώντας τον «δειλό».