Τζούλια Νόβα: Μιλά ανοιχτά για την νέα της σχέση - "Δεν θα καθόμουν μόνη μου.."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Μιλά ανοιχτά για την νέα της σχέση -

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό με αυτόν που την στήριξε φιλικά όταν χώρισε.

Μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου είναι σε σχέση με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο που ασχολείται με τα extreme sports.

«Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. Σίγουρα δε θα καθόμουν μόνη μου... Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά.

Η σχέση μας βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται». Δείτε την κοινή τους εμφάνιση.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ανέφερε, «είναι πολύ νωρίς για την ώρα» ενώ για την επαγγελματική της ζωή σχολίασε πως είναι όλα ένα μπάχαλο καθώς ο κορωνοϊος ανέτρεψε τα σχέδιά της.

Ο Γιάννης Μάρκου "άδειασε" δημόσια την Τζούλια Νόβα - «Ο χωρισμός μας ήταν απόφαση της και...»

Την Τζούλια Νόβα "άδειασε" δημόσια ο Γιάννης Μάρκου με αφορμή το χωρισμός τους, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν απόφαση δική του, αλλά δική της.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε ο επιχειρηματίας δίνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρεις για το τέλος της σχέσης τους. την ώρα που η ξανθιά καλλονή έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο της σύντροφο.

«Μη ρωτάτε εμένα για το τι δεν πήγε καλά στη σχέση μας. Δεν έχω καταλάβει. Σίγουρα πικράθηκα μετά από τόσα χρόνια, στεναχωρήθηκα και με ενόχλησε. Ο χωρισμός μας ήταν απόφαση της Τζούλιας, όχι δική μου. Δεν υπήρξε συζήτηση γιατί και πώς και αν πρέπει… Απλώς έγινε, συνέβη. Μετά από τόσα χρόνια σχέσης έχεις μια συνήθεια, η οποία έχει γίνει ρουτίνα.

Όταν σου λείπει αυτή η ρουτίνα, έχεις κάποιο κενό. Οπότε, ίσως θα ήθελα να ξαναδημιουργήσω ρουτίνα. Μια χαρά είμαι, δεν έχω θέμα, όλα πάνε καλά. Διατηρούμε επικοινωνία και είμαστε φίλοι», είπε ο Γιάννης Μάρκου.