GNTM 3: "Τον Δημοσθένη θα τον έπαιρνα μόνο για να καθαρίζει"

Απίστευτη δήλωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3:

Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στο GNTM 3 και οι παίκτες δεν διστάζουν να πετούν τα πυρά τους ο ένας στον άλλον. Ποιος όμως είπε πως ο Δημοσθένης κάνει μόνο για να καθαρίζει;

«Εγώ, στη μόνη δουλειά που θα έπαιρνα τον Δημοσθένη, είναι να μου αδειάζει το βόθρο από το σπίτι μου. Η Ρασέλ είναι η φθηνή απομίμηση της Μπιγιονσέ. Δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελική δεκάδα».

Η Μαρινέλα Ζύλα, από την άλλη, πρόσθεσε για τη Ρασέλ: «Αν η Ρασέλ ήταν σε εξώφυλλο περιοδικού, θα το έριχνα στο τζάκι για να ζεσταθώ».

Δείτε όλες τις δηλώσεις των παικτών μετά το χθεσινό επεισόδιο. Δείτε εδώ την χθεσινή αποχώρηση.

GNTM 3: Το παράπονο του Ηρακλή μετά την αποχώρηση - "Δεν πρόλαβα..."

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο GNTM 3 3/10 και κανένας δεν το περίμενε μιας και ήταν από τα πιο δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις μετά την αποχώρησή του.

Ο λόγος της αποχώρησης ήταν οι δυο τελευταίες δοκιμασίες που δεν τα πήγε καλά και η κρητική επιτροπή αν και τον θεωρούσε φαβορί έκρινε πως πρέπει να φύγει.

«Δεν το περίμενα. Πραγματικά δεν περίμενα να αποχωρήσω σήμερα. Πολύ νωρίς. Το έψηνα να προσπαθήσω λίγο παραπάνω από την αποχώρηση του Εμάνουελ. Αλλά δεν πρόλαβα. Ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που θα πάω σπίτι, στους φίλους και την οικογένειά μου.

Αλλά από την άλλη ήθελα τώρα να αρχίσω να προσπαθώ, που μπαίνει το ανταγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Θα μου λείψουν όλα, αλλά τι να κάνουμε; Παιχνίδι είναι. Τώρα βγαίνω έξω στη ζωή» είπε ο Ηρακλής.