My Style Rocks: Μπαίνει στο παιχνίδι πασίγνωστο μοντέλο

Είναι κούκλος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Μπαίνει στο παιχνίδι πασίγνωστο μοντέλο

Μία κανονική "βόμβα" πρόκειται να σκάσει σε λίγες εβδομάδες στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks. Όπως έγινε γνωστό σήμερα μέσα από την εκπομπή Πρωινό, στο show θα μπει ένα πασίγνωστο μοντέλο ο οποίος είναι και κούκλος.

Το παιχνίδι αποφάσισε να δοκιμάσει μία συνταγή που πέτυχε φέτος στο GNTM 3 και έτσι έβαλε και αγόρια. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τον Μηνά Αηδόνη, ο οποίος όχι μόνο μπήκε στο παιχνίδι αλλά πήρε και την πρώτη του νίκη στην πρώτη του μέρα.

Ο Γιώργος Κούβαρης, ο παρουσιαστής και πρόεδρος των καλλιστείων GS Hellas παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και αποκάλυψε πως ο Σπύρος Νικολαΐδης έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα - όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν από λίγο καιρό - , ενώ ο τρίτος άντρας που θα συμμετέχει θα είναι ο… Στηβ Μιλάτος!

My Style Rocks: Στα «μαχαίρια» Αρετή και Τζένη - «Είσαι διπρόσωπη»

Κανονικός χαμός επικράτησε και σήμερα στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, ανάμεσα στην Αρετή Λις και την Τζένη Γεωργιάδου οι οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται στα μαχαίρια. Μάλιστα, η πρώτη δε δίστασε να αποκαλέσει διπρόσωπη την συμπαίκτριά της.

Οι δυο κυρίες τσακώθηκαν στο Gala και όπως όλα δείχνουν ακόμα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Η Αρετή χαρακτήρισε διπρόσωπη την Τζένη καθώς από τη μία της λέει ότι έχει στιλ και από την άλλη ότι έχει στιλίστα. Η Τζένη από τη μεριά της έδειξε πως διαφωνεί και κάπου εκεί, οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά. Δείτε και την πρώτη είσοδο άνδρα στο παιχνίδι.