Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Κοινό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα - Μαζί με τους νέους συντρόφους τους

Ποζάρουν όλοι μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Κοινό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα - Μαζί με τους νέους συντρόφους τους

Μετά από καιρό είδαμε να κυκλοφορεί στο Instagram ένα κοινό ντοκουμέντο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, με τους δυο τους να ποζάρουν μαζί, στο πλευρό των νέων τους συντρόφων δείχνοντας έτσι τις άριστες σχέσεις που έχουν.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει ωστόσο η φιλία τους παραμένει και φροντίζουν να το δείχνουν πολύ συχνά μέσα από κοινές αναρτήσεις.

Οι δυο τους έχουν προχωρήσει εδώ και καιρό τις ζωές τους και έτσι, η Αννίτα Πάνια βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Σαμοΐλη και ο Νίκος Καρβέλας έχει δίπλα του νεαρή τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου.

Αυτή τη φορά, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στην Καλαμάτα όπου πρόκειται να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα η Αννίτα Πάνια και πόζαραν μαζί στον φακό.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Αυτό είναι το κοινό ντοκουμέντο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλαμάτα με τρέλα! #kalamata

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annita Pania (@annita.pania) στις

Διπλή αποχώρηση από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN

Μερικά δυσάρεστα νέα έγιναν γνωστά για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα» , που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN κάθε Σαββατοκύριακο. Έγινε γνωστή μια διπλά αποχώρηση "φωτιά".

Συγκεκριμένα, πριν ακόμη καλά καλά ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, δυο πρόσωπα από την ομάδα της πήραν την απόφαση να φύγουν από την εκπομπή.

Το πρώτο είναι η αρχισυντάκτρια του «Αννίτα Κοίτα» η οποία αποχώρησε χωρίς να υπάρξει "θόρυβος". Το δεύτερο είναι το νέο μέλος που είδε η εκπομπή, η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τόνια Κούμπα.

Μάλιστα, η Τόνια Κούμπα αναφέρθηκε στο γεγονος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως θα την δούμε σε κάτι νέο μετά την αποχώρηση της, αφού πήρε μεταγραφή!

Να σημειώσουμε πως το πρωί της Δευτέρας έγιναν γνωστά μερικά πολύ δυσάρεστα νέα για την Αννίτα Πάνια.