Σημαντική ανακοίνωση του ANT1 για το The 2night Show

Τι θα δούμε απόψε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση του ANT1 για το The 2night Show

Μία πολύ σημαντική ανακοίνωση κυκλοφόρησε από τον ΑΝΤ1 για το νέο επεισόδιο του The 2night show που πρόκειται να προβληθεί απόψε. Για ακόμα μία φορά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόκειται να υποδεχθεί λαμπερούς καλεσμένους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Μαρία Μιχαλοπούλου, που έγινε γνωστή και ως «Μαρία η αγρότισσα» στο περσινό GNTM. Το νεαρό μοντέλο μιλά για το σοκ που πέρασε όταν βγήκε από το reality μόδας, λόγω του εγκλεισμού, και αποκαλύπτει τους λόγους που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνη της στον δρόμο.

Γιατί εξακολουθεί να δουλεύει στη λαϊκή με τον πατέρα της; Πώς βλέπει τον γάμο και πόσα παιδιά θέλει να κάνει; Γιατί έχει εκνευριστεί με τα κορίτσια του φετινού GNTM;

The 2night Show καλεσμένοι

Η αγαπημένη ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου μοιράζεται τις αναμνήσεις της από τις σειρές που την έκαναν γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Θυμάται τους συμπρωταγωνιστές της και περιγράφει ανέκδοτες στιγμές που έχει ζήσει μαζί τους. Σε ποια σειρά έχει παίξει μαζί με τον σύζυγο της; Πώς είναι η σχέση της με τον γιο της τώρα που δεν ζουν στο ίδιο σπίτι; Πώς αισθάνεται που η Χαρά βρίσκεται στο Κολοκοτρωνίτσι και πώς θα ήθελε να εξελιχθεί η σχέση της με τον Πώποτα;

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, σε μια διαφορετική τηλεοπτική συνέντευξη, μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επαγγελματική της πορεία και αποκαλύπτει πόσο σκληρή είναι με τον εαυτό της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη της στιγμή σε δελτίο ειδήσεων και πόσο επηρεάζεται από τα νούμερα τηλεθέασης; Τέλος, αναφέρεται στους δύο μονάκριβους γιους της, που ομορφαίνουν τη ζωή της και εκφράζει δημόσια, με τη βοήθεια του Γρηγόρη, την ευγνωμοσύνη στη μητέρα της για την πολύτιμη βοήθεια που της παρέχει. Δείτε εδώ τι είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την αποχώρησή της από το The 2night show.

Συναγερμός στον ΑΝΤ1 με κρούσμα κορωνοϊού - Σταμάτησε το The 2night show

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει εδώ και μερικές ώρες στον ΑΝΤ1 καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού στα Στούντιο Κάπα. Για το λόγο αυτό, σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα του The 2night Show.

Όπως σε όλα τα κανάλια, έτσι και στον ΑΝΤ1 γίνονται κάθε εβδομάδα τεστ κορωνοϊού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάποιος εργαζόμενος έχει νοσήσει.

Έτσι, σήμερα εντοπίστηκε ένα κρούσμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να υπάρχει και δεύτερο κρούσμα. Οι άνθρωποι του σταθμού αποφάσισαν να διακόψουν τα γυρίσματα του The 2night Show.