Με τον σύζυγό της στο στούντιο του ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Κάθισε στην καρέκλα της στο Voice

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με τον σύζυγό της στο στούντιο του ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μία νέα φωτογραφία ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες, στην οποία φαίνεται πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ μαζί με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, στα γυρίσματα του The Voice.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι και να μην περνούν ούτε λεπτό χωριστά.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνεχίζει τα γυρίσματα για το The Voice, και ο Σπύρος Δημητρίου βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Να σημειώσουμε πως τον τελευταίο καιρό υπάρχουν μερικές φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια έγκυο στο πρώτο της παιδί. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο με τον σύζυγο της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο στούντιο του ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Δημητρίου λοιπόν βρήκε την ευκαιρία να καθίσει στη θέση της καλής του στο πλατό του The Voice και να ανεβάσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας: «Από μένα ίσως είναι ΝΑΙ».

Ελεονώρα Ζουγανέλη σύζυγος

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Ενοχλήθηκε από τους φωτογράφους - Καρέ καρέ οι κινήσεις της στο πλευρό του συζύγου της

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου στο νησί των Σπετσών το Σαββατοκύριακο και για πρώτη φορά καταγράφηκε η ενόχληση της τραγουδίστριας από τα φλας!

Για την ακρίβεια η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι το πιο προσιτό όν πάνω στην γη, πάντα χαμογελαστή σε δημοσιογράφους και φωτογράφους σεβόμενη την δουλειά τους τους μιλάς και αφήνει να την απαθανατίσουν. Όπως θα δείτε όμως στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr το Σαββατοκύριακο δεν ήταν σε τέτοιο mood.

Μπορεί να βγήκε και να διασκέδασε με τον σύζυγό της αλλά όταν είδε τους φωτογράφους....

Ελεονώρα Ζουγανέλη εκνευρισμένη

Έκατσε, ήπιε τον καφέ της, σηκώθηκε από το τραπέζι έβαλε τα γυαλιά ηλίου της και πέρασε από μπροστά τους χωρίς καν να χαμογελάσει... Έτσι τουλάχιστον μας μετέφερε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί και τα είδε όλα... Είναι αποδεκτό βέβαια, δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι όρεξη κάθε μέρα...