Big Brother: Ένταση ανάμεσα στον Γρηγόρη και τη Ραΐσα - «Βούλωσέ το...»

Όλα για ένα πλυντήριο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ένταση ανάμεσα στον Γρηγόρη και τη Ραΐσα - «Βούλωσέ το...»

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στον Γρηγόρη και τη Ραΐσα με τον πρώτο να μη διστάζει να της φωνάξει μπροστά σε όλους και να της πει να το βουλώσει «γιατί τα πράγματα θα αγριέψουν».

Ο καυγάς άρχισε, επί της ουσίας, από τη Ραμόνα και την Άννα Μαρία, με τις δύο να τσακώνονται για το ζήτημα του πλυντηρίου. Η Ρουμάνα παίκτρια εκνευρίστηκε από το γεγονός, ότι η συμπαίκτριά της ενέπλεξε και τον Γρηγόρη στο θέμα αυτό, τονίζοντας ότι έχουν δημιουργήσει τη δική τους φιλία.

Στην κουβέντα μπήκε και η Ραΐσα, που είπε ειρωνικά στον Γρηγόρη πως θα του πλύνει εκείνη τα ρούχα. «Βούλωσέ το…», της απάντησε εκείνος, μην κρύβοντας τη δική του ενόχληση. Δείτε εδώ με ποιον τρόπο άδειασε τον Παναγιώτη η Χριστίνα στο Instagram.

Big Brother: "Άδειασε" τον Κεχαγιά η Σοφία, τον έκανε να φύγει - "Δεν σε γούσταρε κανείς, μόνο εγώ..."

Ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother όταν η Σοφία ζήλεψε τον Δημήτρη Κεχαγιά όταν μίλησε στην Ραμόνα. Έτσι τον "άδειασε" κανονικά και τον έφτασε στα όρια του μέχρι και στο σημείο να φύγει από το σπίτι.

«Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια. «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ» ανταπάντησε εκείνος.

Μετά από αυτόν τον τσακωμό ο Κεχαγιάς πήγε να μαζέψει τα πραγματά του ώστε να φύγει από το σπίτι αλλά η Σοφία δεν τον άφηνε.

Έτσι, έξαλλος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να του ανοίξει τις πόρτες και να φύγει!