Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πάνω κάτω στο σπίτι

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
News 05.11.2020 01:58
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας στο σπίτι του Big Brother, η οποία έφερε νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες σε ένα ήδη τεταμένο επεισόδιο.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε ουκ ολίγους παίκτες να σημειώνουν καβγάδες, με την Άννα Μαρία μάλιστα να μη σταματά να δακρύζει. Κάπως έτσι, η ψηφοφορία είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως και οι παίκτες, που τελικά τίθενται ενώπιον της κρίσης του τηλεοπτικού κοινού.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, λοιπόν, είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου ο Χρήστος Βαρουξής και ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Αυτοί συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και τώρα χρειάζονται… τη θετική του κόσμου, προκειμένου να συνεχίσουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Big Brother: "Άδειασε" τον Κεχαγιά η Σοφία, τον έκανε να φύγει - "Δεν σε γούσταρε κανείς, μόνο εγώ..."

Ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother όταν η Σοφία ζήλεψε τον Δημήτρη Κεχαγιά όταν μίλησε στην Ραμόνα. Έτσι τον "άδειασε" κανονικά και τον έφτασε στα όρια του μέχρι και στο σημείο να φύγει από το σπίτι.

«Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια. «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ» ανταπάντησε εκείνος.

Μετά από αυτόν τον τσακωμό ο Κεχαγιάς πήγε να μαζέψει τα πραγματά του ώστε να φύγει από το σπίτι αλλά η Σοφία δεν τον άφηνε.

Έτσι, έξαλλος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να του ανοίξει τις πόρτες και να φύγει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Αποκαλύπτεται το αληθινό πρόσωπο της Άννας Μαρίας - Εναντίον της μέχρι και η Ραμόνα

Big Brother: Άγριο κράξιμο Μακρίδη - Πυργίδη προς την Άννα Μαρία - «Κάνει κωλοτούμπες»

Share