Αδιανόητο: Η Σαμάνθα από το The Bachelor έχει σχέση με πρώην παίκτη του Big Brother

Δείτε με ποιον!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο: Η Σαμάνθα από το The Bachelor έχει σχέση με πρώην παίκτη του Big Brother

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor η Σαμάνθα Στοκμάγιερ εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με πρώην παίκτη του Big Brother και αποκάλυψαν πως είναι πλέον ζευγάρι!

Δημοσιεύματα τις τελευταίες βδομάδες τους ήθελαν ζευγάρι. Μάλιστα τους είδαμε σε τρυφερά τετ α τετ στη Λεμεσό με τον 22χρονο personal trainer να ομολογεί καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους προ ημερών πως είναι σε σχέση και πριν λίγες ώρες καλεσμένος μαζί με την αγαπημένη του στην εκπομπή "Χαρούμενο Σπίτι" το επιβεβαίωσε επίσημα.

Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Νικόλα.

"Ναι βγαίνουμε. Είμαστε στα αρχικά στάδια μας σχέσης. Η Σαμάνθα είναι μια ξεχωριστή κοπέλα. Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του “Big Brother”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (3.30):

The Bachelor: Η Σαμάνθα βγήκε στον αέρα του Pop Up και έκανε αποκαλύψεις

Η Σαμάνθα βγήκε στον αέρα της εκπομπής Pop Up και μίλησε για την αποχώρηση της από το The Bachelor και έκανε αποκαλύψεις για το ριάλιτι του ALPHA.

Η πρώην παίκτρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τη σχέση της με τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά και τη συγκατοίκηση, ενώ αναφέρθηκε και στη λιποθυμία, η οποία ήταν ένα μεγάλο ψέμα.

«Η τελετή των ρόδων ήταν γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και λιποθυμίες» αποκάλυψε η Σαμάνθα και συνέχισε αποκαλύπτοντας το πώς ένιωθε τη στιγμή που βρισκόταν στην τελετή των Ρόδων: «Όταν δεν άκουγα το όνομά μου στο τέλος αισθάνθηκα ότι θα έφευγα».

Η Σαμάνθα δεν πίστευε πως θα φύγει εκείνη από το παιχνίδι αφού είπε: «Πίστευα ότι θα αποχωρούσε η Μαρίνα γιατί δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της».